Isolerende raamfolie

Wilt u uw huis ook warm houden in deze winterse periode? Dan is isolerende raamfolie misschien wel de oplossing!

Met isolerende raamfolie kun je een extra isoleer laag creëren. Natuurlijk is dit niet gelijk aan de isolatiewaarde van HR glas, maar het heeft wel een hogere isolatiewaarde vergeleken met enkel glas. Het is een tijdelijke oplossing, het helpt om warmte iets beter binnen te houden.

Raamfolie kan handig zijn voor wanneer men niet financieel in staat is om de ruiten te vervangen of wanneer het plaatsten van HR glas niet toegestaan is. De folie is makkelijk aan te brengen. Om kleurverschil te voorkomen, kan men het beste alle ramen ermee voorzien.

Om onnodige kosten te besparen is het altijd beter om goed geïsoleerde ramen te hebben. Dit kan door het vervangen van de glas en kozijnen, zo kun je veel energiekosten besparen. Door oude kozijnen raakt er veel warmte verloren. Om dit te voorkomen is het heel erg belangrijk om goede kozijnen te hebben. Houten kozijnen vragen om veel onderhoud. Kunststof kozijnen daarentegen gaan lang mee en hebben amper onderhoud nodig.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico