Wij zijn Benitech Kozijnen

Benitech is al meer dan 20 jaar dé kunststof gevelrenovatiespecialist van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we als geen ander hoe we een woning optimaal kunnen renoveren.

We leveren en monteren kunststof kozijnen, kunststof voor- en achterdeuren, kunststof schuifpuien, kunststof openslaande deuren, kunststof gevelbekleding en we voeren dakkapelrenovaties uit.

Dagelijks zijn onze medewerkers hard aan het werk voor onze klanten. Van de medewerkers in de fabriek die uw kozijnen produceren tot aan de monteurs die uw kozijnen monteren. Van ons klant contact center die u van meer informatie kan voorzien tot onze adviseurs in de buitendienst die langskomen voor een adviesgesprek op maat. En van onze administratie tot onze service afdeling: we zijn altijd voor u bezig om de hoogste kwaliteit te leveren en alles naar tevredenheid te laten verlopen en af te ronden.

Uw woning is onze prioriteit

Het gaat bij ons niet alleen om het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen, het gaat bij ons om de gehele ervaring. Het is uw woning, het zijn uw wensen en ú beslist. We vinden het dan ook belangrijk dat u gratis en vrijblijvend met onze adviseurs uw wensen kunt bespreken en een aanbieding op maat krijgt. En neemt u kunststof kozijnen van Benitech? Dan vinden we het belangrijk dat u kunt rekenen op wooncomfort, woonplezier en kwaliteit. Niet voor even, nee: jarenlang! Daar staan we voor en daar doen we alles voor. We werken dan ook niet voor niets uitsluitend met de topmerken Schüco en Veka, monteren onze kunststof kozijnen zelf en geven u met een gerust hart 20 jaar garantie. Daarnaast betaalt u bij ons ná montage en heeft u de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen. Wel zo fijn!

Onze visie

Benitech Kozijnen streeft ernaar om als bedrijf continu te ontwikkelen door te investeren in onze personeelsleden en duurzame hoogwaardige producten. Hierdoor kunnen onze klanten genieten van de voordelen van Benitech Kozijnen en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Heeft u vragen? Wilt u een adviesgesprek? Of is het tijd voor de montage? Onze medewerkers zijn er voor u en staan voor u klaar!

Ons team, jouw team

Alwin Scholten
Commercieel manager
Arno Beets
Logistiek medewerker (hal)
Benito Amato
Directeur
Bennie Ndenzako
Promotiemedewerker
Dominique Bruiss
Monteur
Edwin van Beek
Service buitendienst
Emilio Amato
Inkoop
Eva Ahlers
HR & Directie assistent
Gvidas Baranauskas
Servicemonteur
Haiko Jonker
Monteur
Hugo Kleijn
Medewerker binnendienst
Jeanne Doeser
Service binnendienst
Jef Janssens
Accountmanager binnendienst
Maarten de Boer
Verkoper buitendienst
Maarten Luchtmeijer
Monteur
Marieke Peters
Online marketing
Mark Frenken
Verkoper buitendienst
Maurice Wattebled
Verkoper buitendienst
Melle Groot Zevert
Monteur
Patricia Molderink
Accountmanager binnendienst
Robert Colstee
Verkoper buitendienst
Robert Leeuw
Eerste monteur
Tidora Komurcu
Beheer wagenpark
Wilco Gerritsen
Verkoper buitendienst
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico