Service en garantie van Benitech

Bij Benitech streven we er naar om al onze projecten zo verzorgd mogelijk af te handelen. Zijn er onverhoopt zaken die onze aandacht verdienen, dan kunt u hieronder een serviceformulier invullen.
Service kunststof kozijnen: vrouw zit op bed en geniet van kunststof kozijnen van kwaliteit

Dit formulier is niet bedoeld voor algemene vragen of als contactformulier. Kijkt u ook eens op onze onderhoudspagina voor veel voorkomende vragen en onderhoud.

Serviceformulier

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ordernummer
Bekijk hier waar u het ordernummer kan vinden
Voorkeur
Voorkeur contact 
Let op: Van buiten = van ca. 50 cm én ca. 5 meter afstand loodrecht (indien mogelijk) op de oneffenheid bij normaal daglicht. Van binnen = van ca. 50 cm én ca. 3 meter afstand loodrecht op de oneffenheid bij normaal daglicht. Dit om de situatie goed te kunnen beoordelen.

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een reactie op uw serviceverzoek. Voor spoedgevallen/calamiteiten kunt u mailen naar info@benitech.nl of een bericht achterlaten op onze voicemail via 088-6001357. Spreekt u duidelijk uw naam, telefoonnummer en woonplaats in + de reden waar u om belt. Voor spoedgevallen/calamiteiten streven wij ernaar om u binnen 2 werkdagen te kunnen antwoorden.

* Toegestane bestandsformaten zijn afbeeldingen ( .jpg .png of .gif ) Microsoft Word ( .doc of . docx), Microsoft Excel ( .xls of .xlsx) en Adobe PDF ( .pdf). Bestanden mogen afzonderlijk niet groter zijn dan 2 Mb. Bestanden groter dan 2 Mb kunt u mailen naar klantenservice@benitech.nl.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico