Onze nieuwe dakkapelserie komt er aan

Alleen de nieuwste productontwikkelingen zijn goed genoeg voor een Benitech dakkapel!

Omdat alléén de nieuwste productontwikkelingen en innovaties goed genoeg zijn voor een Benitech dakkapel zijn we druk bezig met het lanceren van een nieuwe dakkapelserie. Vanaf medio 2019 kunt u weer genieten van de best isolerende dakkapellen met de meest betrouwbare constructie. Kortom echte top Benitech dakapellen! De montage verzorgen wij natuurlijk weer op traditionele wijze zodat de dakkapel onderdeel uitmaakt van de constructie van uw dak en er niet simpelweg wordt "opgeplakt". Bent u op zoek naar een echte kwaliteitsdakkapel? Neemt u dan in 2019 contact met ons op en geniet van de vernieuwde Benitech dakkapellen!

Heeft u een bestaande dakkapel waar de constructie deugdelijk van is? Dan verzorgen we graag een totale dakkapelrenovatie voor u als u ook minimaal twee andere elementen in de gevel van uw woning renoveert!

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico