Referenties gevelrenovatie: voorbeelden en inspiratie

Bekijk rustig eens de verschillende renovatieprojecten door heel Nederland uitgevoerd door Benitech Kozijnen om inspiratie voor uw eigen renovatieproject op te doen.

Benitech Kozijnen plaatst al ruim 20 jaar kunststof kozijnen, ramen en deuren door heel Nederland. Van Zuid-Holland tot Drenthe en van Noord-Brabant tot Noord-Holland. We zijn in de loop van de jaren al in vele plaatsen geweest om woningen te voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren. Denkt u ook aan het vervangen van uw oude kozijnen, ramen en deuren omdat u bijvoorbeeld geen onderhoud meer wilt of omdat u wilt genieten van een optimale isolatie? Kijk dan eens rond tussen onze referenties en doe inspiratie op voor de mogelijkheden van kunststof kozijnen, ramen en deuren voor uw woning.

Wanneer u uw oude ramen, deuren en kozijnen vervangt, kunt u genieten van een hele mooie nieuwe uitstraling van uw woning. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om voor een andere kleur dan wit of crème te kiezen. Dit geeft uw woning meteen een hele andere uitstraling. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor openslaande tuindeuren of een schuifpui. Ook dit geeft een compleet andere uitstraling aan uw woning.

Benieuwd hoe bijvoorbeeld trendy antraciet kozijnen er uit zien of welke uitstraling nieuwe kunststof kozijnen, een nieuwe kunststof voordeur of openslaande kunststof tuindeuren aan een woning geven? Bekijk de verschillende voorbeelden op onze referentiepagina.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico