Dakkapel kunststof kozijnen

Wilt u uw dakkapel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof kozijnen en voeren daarnaast graag uw dakkapel renovatie uit.

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen kunt u genieten van alle voordelen zonder dat u daar veel geld aan kwijt bent.

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen van Benitech hebben veel voordelen te bieden. Benitech werkt uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Wanneer u momenteel een dakkapel heeft die zijn voorzien van houten kozijnen, zult u met kunststof kozijnen een aanzienlijk verschil merken. Allereerst zijn de kunststof kozijnen een stuk onderhoudsvriendelijker. Houten kozijnen moeten om de 2 tot 3 jaar geschilderd worden. Wanneer u overstapt naar kunststof kozijnen is het onderhouden van de kozijnen een stuk gemakkelijker. Bij kunststof kozijnen volstaat een halfjaarlijkse schoonmaak al. Daarom zijn kunststof kozijnen uitermate geschikt voor een dakkapel aangezien deze door de plek op het dak lastig te bereiken is.

Hiernaast is de levensduur van kunststof kozijnen het overwegen waard. Kunststof kozijnen gaan gemiddeld 50 tot 70 jaar mee. Bij houten kozijnen ligt dit gemiddelde lager. Dit houdt in dat wanneer u eenmalig uw dakkapel voorziet van kunststof kozijnen u er geen omkijken meer naar heeft. Een ander belangrijk voordeel is de hoge isolatiewaarde waar kunststof kozijnen over beschikken. Door middel van deze investering zult u jaarlijks tot wel 30% op uw energiekosten besparen!

Waarom kiezen voor een dakkapelrenovatie?

Wanneer u kiest voor een dakkapel met kunststof kozijnen, brengt dit vele voordelen met zich mee. Wanneer uw dakkapel aan vervanging toe is, kunt u er ook over nadenken om de gehele dakkapel te vervangen. Echter raden wij dit af, aangezien het renoveren door middel van kunststof kozijnen een goedkopere optie is. Wanneer u kiest voor een geheel nieuwe dakkapel is er een vergunning nodig. Wanneer u alleen voor nieuwe kunststof kozijnen kiest is dit niet het geval. Bij de renovatie worden enkel de kozijnen vervangen en de bestaande dragende balken zullen hergebruikt worden.

Dakkapel renovatie door Benitech

Wanneer u ook minstens twee andere elementen renoveert in uw gevel, voeren we graag uw dakkapel renovatie uit!

  • Veka en Schüco kunststof kozijnen van de beste kwaliteit
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Montage door onze eigen VCA gecertificeerde vakmensen
  • Financiering mogelijk door middel van het Benitech Betaalplan
  • U ontvangt 20 jaar service, garantie en nazorg
  • U betaalt pas na montage, wij vragen geen aanbetaling

Aanbieding op maat

Vraag direct uw aanbieding op maat aan voor een dakkapelrenovatie in combinatie met nieuwe kunststof kozijnen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico