Fabricage kunststof kozijnen

De fabricage van kunststof kozijnen heeft Benitech Kozijnen in eigen beheer. Benitech is officieel producent en dealer van de bekende merken Veka en Schüco.

In onze fabriek produceren wij kunststof profielen naar uw gewenste droom kunststof kozijnen volgens de strengste Nederlandse richtlijnen.

Van wens naar fabricage van kunststof kozijnen

Als u toe bent aan nieuwe kunststof dan bent u bij Benitech aan het juiste adres. Tijdens het eerste contactmoment wordt er een vrijblijvende afspraak met u ingepland met een van onze deskundige adviseurs. Samen met u worden de wensen besproken en wordt er een visuele inspectie gedaan. Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Als u de gewenste kunststof kozijnen heeft besteld worden ze in onze eigen fabriek op maat gemaakt door professionele vakmensen met ervaring. Buiten de productie verzorgen wij ook de levering en montage door heel Nederland.

Fabricage kunststof kozijnen bekijken

Met onze landelijke dekking hebben we door heel Nederland referentieprojecten van kunststof kozijnen, ramen en deuren waar u gerust een kijkje kunt nemen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze fabriek. Zo ziet u met eigen ogen hoe wij uw gewenste kunststof kozijnen op maat maken. Voor aanvullende informatie kunt u ons altijd bellen op 085 019 7320.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage, zo loopt u geen onnodig risico
  • Wij verzorgen het gehele traject

Maak gerust een afspraak voor meer informatie

Onze collega’s staan altijd klaar voor u. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt hebben over een onderwerp, neem dan gerust contact met ons op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico