Horren kunststof kozijnen

Frisse lucht in uw woning is zeer belangrijk voor uw gezondheid. Wanneer u uw huis goed wilt ventileren maar ondertussen geen last wilt hebben van insecten zijn horren een uitstekende oplossing.

Vooral in de zomer zijn horren de beste oplossing, zo zijn met onze horren de muggen in de zomer verleden tijd.

Topkwaliteit horren

Benitech werkt uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco voor de kunststof kozijnen. Wij willen altijd de beste kwaliteit voor onze klanten. Wanneer het gaat om het kozijn, de afwerking of een hor. Wij garanderen onze klanten altijd de beste kwaliteit mogelijk. Hierdoor kunt u jarenlang blijven genieten van onze producten. Wij zijn zo zeker van onze producten dat wij u er gerust 20 jaar garantie op geven.

Horren met kunststof kozijnen

Benitech is de gevelrenovatiespecialist van Nederland. Bij ons zijn ook kunststof kozijnen inclusief horren verkrijgbaar. Bij ons is het niet mogelijk om losse horren aan te schaffen. Wanneer u uw huis wilt voorzien van nieuwe horren met kunststof kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer u beslist om bij Benitech uw kunststof kozijnen te kopen worden niet alleen de kunststof kozijnen voor u op maat gemaakt. Mocht u graag direct horren in uw kozijnen willen hebben maken wij die direct voor u op maat. Op deze manier heeft u de keus om elk raam dat bij uw woning open kan te voorzien van op maat gemaakte horren. Wel zo gemakkelijk!

Waarom kiezen voor Benitech?

Bij Benitech is het mogelijk om uw kunststof kozijnen direct te voorzien van op maat gemaakte horren. Wij verkopen al onze producten inclusief montage. Onze VCA-gecertificeerde monteurs voorzien uw woning van nieuwe kunststof kozijnen, vensterbanken en eventueel nieuwe horren.

  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
  • Werken uitsluitend met topkwaliteit producten
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service & garantie
  • Maandelijkse betaling mogelijk middels het Benitech Betaalplan
  • U betaalt pas na montage

Neem contact met mij op!

We helpen u graag met de keus voor uw nieuwe kunststof kozijnen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico