Hypotheek en fiscaal

Een hypotheek afsluiten, uw hypotheek aanpassen of een tweede hypotheek afsluiten voor de renovatie van uw kozijnen?

De hoogte en vorm van uw hypotheek hangen geheel af van uw persoonlijke wensen en uw financiële profiel. Graag kijken we samen met u naar de voordeligste mogelijkheden voor uw situatie.

Fiscaal voordeel

De rentekosten die gelden voor woningonderhoud en woningverbetering van de eerste woning zijn nog steeds voor 100% aftrekbaar van uw inkomen. Net als bij de aanschaf van de meeste woningen kan voor de aanschaf van kunststof kozijnen een hypotheek verstrekt worden. Voor een financiering of hypotheek komt na onze kozijnadviseur een gediplomeerde financieringsexpert die deze zaken met u doorneemt. Hij kan voorrekenen welke voordelen en verplichtingen het afsluiten van een hypotheek of lening met zich meebrengt. Weet u al welke speciale kunststof kozijnen aanbieding we op dit moment voor u hebben?

Neemt u contact op voor aanvullende informatie

We helpen u graag verder.

De Voordelen Van Benitech Kozijnen

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Volledig afgewerkt
  • Montage door VCA gecertificeerde monteurs
  • Altijd collega’s in de buurt
  • Deze week Gratis HR++ Glas & Horren!
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico