Inmeten kunststof kozijnen

Het inmeten van de kunststof kozijnen is een zéér belangrijk onderdeel in het gehele proces en vergt veel accuraatheid.

Als u akkoord bent gegaan met de vrijblijvende aanbieding op maat van Benitech Kozijnen komt een professionele inmeter met ervaring bij u langs om de exacte maten te noteren. Omdat het inmeten van de kunststof kozijnen zo belangrijk is, geven wij het advies om dit altijd te doen door mensen met ervaring. Zo heeft u de zekerheid dat het inmeten op een juiste wijze gedaan wordt en u uiteindelijk kunt genieten van uw kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen inmeten door vakmensen

Bij Benitech werken wij uitsluitend met vakmensen die VCA-gecertificeerd zijn. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Daarom raden wij aan om uw kunststof kozijnen te laten inmeten door Benitech. Wist u dat u al eigenaar van kunststof kozijnen van Benitech kan zijn voor maar €49,- per maand? Dit bedrag is inclusief montage en afwerking. Een van onze deskundige adviseurs helpen u graag verder met het adviseren van betrouwbare partijen die u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden op het gebied van maandelijks betalen.

Garanties kunststof kozijnen

Bij Benitech Kozijnen waarborgen we de kwaliteiten van de producten door hier garanties op te geven. De bepalingen voor de garanties zijn altijd gebaseerd op normaal particulier gebruik en onderhoud. Op de constructie en de montage van de kozijnen geven wij 10 + 10 = 20 jaar garantie! Door de kwaliteiten van Benitech bent u dus verzekerd van jarenlang woonplezier.

Voordelen kunststof kozijnen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Ja, ik wil kunststof kozijnen inclusief inmeten en montage

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico