Kleuren kunststof kozijnen

Het aanzicht en de uitstraling van het huis wordt voor een groot gedeelte gevormd door de kleuren van de kunststof kozijnen. De kleuren van de kunststof kozijnen zijn dan ook een belangrijk aspect.

Buiten het feit dat kunststof kozijnen garant staan voor kwaliteit, laag energieverbruik en een lange levensduur zijn tegenwoordig ook alle kleuren voor kunststof kozijnen beschikbaar.

Waar voorheen kunststof kozijnen alleen nog in de kleuren wit en crème verkrijgbaar waren kwamen in de loop der jaren steeds meer RAL kleuren bij waardoor u nu een veelzijdige keuze kunt maken in kleuren voor kunststof kozijnen.

Ook bij Benitech Kozijnen hebben we een uitgebreid assortiment RAL-kleuren zodat u een altijd een kleur kunt vinden die naadloos aansluit op uw woning. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een gladde structuur of een houtnerfstructuur. Voor de binnenzijde van de kunststof kozijnen wordt standaard wit (RAL9010) of crème (RAL9001) geleverd.

De kleuren

Kunststof kozijnen kleuren - kleurstalen Veka

Al deze kleuren kunnen bij ons besteld worden.

Voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Officiële dealer van Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het hele traject van A tot Z

Meer informatie over de kleuren kunststof kozijnen of twijfelt u nog?

Onze deskundige adviseurs helpen u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op maat bij u thuis. Zij nemen fysiek kleurstalen mee zodat u keuze hebt uit alle mogelijkheden die Benitech Kozijnen te bieden heeft. Maak nu een afspraak!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico