Kosten kunststof kozijnen

Als u kunststof kozijnen overweegt zijn de kosten van kunststof kozijnen een belangrijke factor. De totstandkoming van de prijs is onderhevig aan een aantal factoren.

Voor een nauwkeurige prijs zullen eerst uw wensen duidelijk moeten worden en een vakman dient de kozijnen in te meten. Daarnaast zijn het type glas, het profiel en de kleur van de kunststof kozijnen van belang om een nauwkeurige prijsindicatie te kunnen geven.

Kosten kunststof kozijnen Benitech

Als u nieuwsgierig bent naar de kosten van kunststof kozijnen kunt u contact opnemen met een van onze collega’s van het contact center. Zij zullen samen met u op een voor u gewenste tijdstip een afspraak inplannen met een van de adviseurs van Benitech. De adviseur spreekt met u alle wensen en mogelijkheden door en doet bij u thuis een visuele inspectie om een vrijblijvende aanbieding op maat te creëren.

Benitech betaalplan

Middels het Benitech Betaalplan financiert u uw kunststof kozijnen al vanaf €49,- per maand. Dit is inclusief montage en afwerking van de kunststof kozijnen. In het vrijblijvende gesprek met een van onze adviseurs vertellen zij graag meer over de mogelijkheden en betrouwbare partijen.

Waarom kiezen voor Benitech?

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Officiële dealer van Veka en Schüco
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Uw kunststof kozijnen worden geplaats inclusief zwaar inbraak werend hang- en sluitwerk
  • Financiering mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen alles, u heeft alleen contact met ons

Ontdek de kosten voor uw kunststof kozijnen

Wilt u ook de kosten van kunststof kozijnen weten? Neem dan gerust contact met ons op en op basis van een gesprek met een van onze adviseurs kunnen wij u een aanbieding op maat doen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico