Kosten kunststof kozijnen berekenen

De kosten van de kunststof kozijnen worden bij Benitech berekend aan de hand van verschillende factoren. Daarom kunnen wij telefonisch geen prijsopgave geven.

Bij Benitech Kozijnen snappen we dat u het meest benieuwd bent naar de kosten van kunststof kozijnen, maar voordat wij een prijsopgave kunnen maken komt er altijd eerst een deskundig adviseur bij u langs.

Kosten kunststof kozijnen berekenen door een adviseur

De kosten van kunststof kozijnen zijn niet te bepalen zonder dat de wensen met u besproken zijn en er een visuele inspectie is gedaan. De prijs hangt namelijk onder meer af van de glaskeuze, de keuze voor een kunststof kozijnen profiel en de afmetingen. Bij Benitech plannen we daarom altijd een gratis en vrijblijvende afspraak met u in op een voor u gewenst tijdstip. Op basis van het gesprek kan er een vrijblijvende offerte op maat voor u worden gemaakt.

Kosten kunststof kozijnen berekenen inclusief plaatsen

Als de deskundig adviseur van Benitech een passende prijsopgave heeft gemaakt is deze altijd inclusief plaatsing en afwerking door onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs. De plaatsing bij Benitech Kozijnen gaat altijd conform de KOMO-, VKG en SKG richtlijnen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en pas nadat alles gemonteerd is ontvangt u van ons de factuur. U betaalt dus pas na de montage!

Voordelen van Benitech!

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service & garantie
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • U heeft alleen contact met ons, wij verzorgen het gehele traject
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Kosten kunststof kozijnen laten berekenen door een van onze adviseurs

Wij komen graag bij u langs om de kosten van kunststof kozijnen te berekenen. Door het ons contactformulier deze week nog in te vullen krijgt u bij uw aankoop gratis HR++ glas en horren! Wacht dus niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico