Kunststof kozijnen aanbieding

Bij Benitech hebben wij tijdelijk een aantal kunststof kozijnen aanbiedingen voor u die u niet mag missen.

Benitech is al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Door middel van onze ervaring en expertise kunnen wij het best uw huis voorzien van een passende totaaloplossing. Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste kwaliteit bieden. Bekijk hier meer over onze kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen voor een laag bedrag per maand

Momenteel kunt u genieten van nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning vanaf een laag bedrag per maand. Dit is mogelijk met behulp van het Benitech betaalplan. Dit betaalplan houdt in dat u vanaf €49 per maand al kunt genieten van nieuwe kunststof kozijnen. Klik hier voor meer informatie over het Benitech betaalplan.

Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren

Bij Benitech worden nu tijdelijk uw kunststof kozijnen gratis voorzien van het uitstekende HR++glas en op maat gemaakte horren. Bij Benitech voorzien wij graag onze kunststof kozijnen van HR++glas. Dit omdat het uitstekende isolatiewaarden biedt voor een zachte prijs. Het glas in het kozijn is een belangrijk deel van de isolatie. Door middel van deze combinatie geniet u van veel voordelen van uw wooncomfort. Zo heeft u in de winter minder tocht en koudeval langs uw kozijnen. En in de zomer zult u minder geluidshinder van buitenaf ervaren en door middel van de bijpassende horren zult u geen last hebben van insecten in uw woning.

Garantie en kwaliteit bij Benitech

Door middel van onze ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u het best mogelijke bieden voor uw woning. Wij zijn een officiële dealer van de A-merken Veka en Schüco. Wij beschikken over onze eigen kozijnproductie in Nederland. Onze producten worden gemonteerd door onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen. Door middel van deze factoren kunnen wij u zorgeloos 20 jaar service, nazorg en garantie bieden op onze producten.

De voordelen van Benitech

  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Eigen kozijnproductie in Nederland
  • Eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren
  • Betalen in termijnen door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Neem contact met mij op!

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico