Kunststof kozijnen bestellen

Als u van plan bent om kunststof kozijnen te bestellen gaat er een proces aan vooraf die vraagt om deskundigheid, accuraatheid en vakbekwaamheid.

Het gehele proces van kunststof kozijnen bestellen doen wij als Benitech Kozijnen graag samen met u. Want een fout tijdens het inmeten kan leiden tot problemen bij het daadwerkelijk plaatsen van de kunststof kozijnen. Om deze problemen te voorkomen zijn wij er voor u. Door middel van onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren.

Het proces

Nadat u een afspraak heeft gehad met één van onze adviseurs en een passende vrijblijvende offerte heeft gekregen kunt u uw kunststof kozijnen bestelling plaatsen. Vervolgens zal er door een van onze collega’s van de afdeling klantcontact contact met u worden opgenomen voor het inmeten van uw kunststof kozijnen bestelling. Tijdens deze afspraak worden de details besproken zoals de wensen voor kleuren, raamindeling en de afwerking. Wanneer u akkoord bent, tekent u een inmeetcontract waarna we aan de slag gaan met uw kunststof kozijnen bestelling.

Levertijden

De levertijd na het kunststof kozijnen bestellen vindt normaliter plaats binnen 12 weken. Tijdens het inmeten wordt ook de uiteindelijke datum van plaatsing besproken. De datum voor de montage is onder voorbehoud op de eventueel aangevraagde vergunningen. Tegenwoordig kan de levertijd verschillen vanwege de grondstoftekorten.

Betalen na montage

Als u van plan bent kunststof kozijnen te bestelen bij Benitech Kozijnen betaalt u pas na montage. Doordat u de kunststof kozijnen pas na de montage betaald weet u precies waarvoor u betaald en loopt u veel minder risico. Bekijk hier het Benitech betaalplan.

Waarom kunststof kozijnen bestellen bij Benitech Kozijnen?

  • Betalen doet u na montage.
  • Bij ons doet u geen aanbetaling.
  • Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de kunststof kozijnen branche.
  • Wij zijn actief door heel Nederland.
  • 20 jaar garantie op uw kunststof kozijnen.
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren

Kunststof kozijnen bestellen bij Benitech

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis ontvangt u deskundig advies op maat van onze adviseur. Zo kunt u uw nieuwe kunststof kozijnen bestellen zonder risico. Neem nu contact op voor een afspraak.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico