Kunststof kozijnen financieren hypotheek

Wilt u kunststof kozijnen financieren via een hypotheek? Let goed op als u online op zoek gaat.

Als u online op zoek gaat naar de mogelijkheden om uw kunststof kozijnen te financieren via een hypotheek komt u voornamelijk lening verstrekkers tegen. Lening verstrekkers zijn géén bedrijven die ervaring hebben met kunststof kozijnen of zelf kunststof kozijnen leveren. Zij verstrekken enkel de lening, maar hebben geen of weinig bouwkundige expertise.

Waar koopt u kunststof kozijnen die u wilt financieren via een hypotheek?

Kunststof kozijnen koopt u bij een kunststof kozijnen aanbieder. Een lening of eventueel het financieren via een hypotheek loopt via een lening verstrekker. De investering om uw kunststof kozijnen te financieren via een hypotheek benut u bij Benitech optimaal. U krijgt de meeste waarde voor uw geld en een afgewerkt kwaliteitsproduct waar u als klant minimaal 20 jaar geen omkijken naar heeft. Als kunststof kozijnen specialist helpen we u graag met het maken van de juiste keuze om uw oude ramen, deuren en kozijnen te laten renoveren. Bekijk hier het Benitech stappenplan!

Een persoonlijke aanbieding voor uw nieuwe kozijnen?

Daarvoor vult u onderstaand formulier in. Ons klant contact center zal u nadien telefonisch de algemene informatie geven. Vindt u het interessant klinken? Dan plannen we direct een vrijblijvende afspraak met u in om een goede aanbieding te doen.

Kunststof kozijnen financieren, hoe werkt dat?

In Nederland is het wettelijk zo geregeld dat de verkopende partij (vrijwel) nooit ook het financieren van kunststof kozijnen via een hypotheek mag aanbieden. Dit is alleen mogelijk in de gevallen dat de aanbiedende partij hiervoor officieel toestemming heeft van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dat komt echter niet vaak voor. In de regel mag de verkopende partij niet zelf óók de financiering aanbieden. Hierbij is er geen onderscheid voor financiering via een hypotheek of een andere financiering. Of dit nu gaat om kozijnen, een nieuwe auto of een nieuwe badkamer; dit is niet product gebonden. De financiering zal in de regel via een externe partij verlopen. Kunststof kozijnen financieren via een hypotheek loopt vaak via een bank.

Zijn er risico’s verbonden aan kunststof kozijnen financieren via een bouwbedrijf?

Mocht u bouw- of kozijnenbedrijven tegenkomen die aangeven dat zij voor u de kunststof kozijnen financieren via een hypotheek (of dit proces verzorgen) dan heeft u in de meeste gevallen met een aanbieder te maken die niet opereert volgens de Nederlandse wetgeving. Deze partijen houden zich niet aan de richtlijnen van de AFM of de overheid. De vraag is natuurlijk of het dan verstandig is om uw financiering voor kunststof kozijnen via de hypotheek hier onder te brengen.

Hoe weet ik waar ik verstandig mijn kozijnen kan laten financieren?

Gaat het om geld dan is ons advies om goed vooronderzoek te doen. Met welke partij heeft u eigenlijk te maken? Iedereen kan van alles via internet vertellen, maar hoe checkt u of het een partij is waar u ook echt vertrouwd zaken mee kunt doen? Als consument is het op dit vlak vaak lastig om door de bomen het bos te kunnen zien. De bedrijfsnaam even Googelen en bijvoorbeeld kijken hoe lang een organisatie al bestaat, geeft u al een eerste beeld over het bedrijf in kwestie. Vrijwel elk bedrijf heeft tegenwoordig ook recensies online staan. Het is goed om deze online recensies/reviews van een bedrijf ook eens te checken. U vindt ervaringen van Benitech klanten hier.

Full width image

Ik wil een aanbieding voor kunststof kozijnen en nu?

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor aanvullende informatie of klantreferenties.

De meeste waarde voor uw investering

Graag helpen we u met het maken van de juiste keuze. Wij verkopen de ramen, deuren en kozijnen. Daar ligt de kracht van Benitech Kozijnen en daar helpen we u graag mee. Op het moment dat u de mogelijkheden om kunststof kozijnen financieren via een hypotheek wil bespreken, kunnen we op uw verzoek met u meedenken en onze ervaringen delen over partijen waar onze klanten goede ervaringen mee hebben gehad. We zijn 5 dagen per week van 09:00 tot 20:30 uur geopend. Via onderstaand formulier neemt u contact op. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd even bellen.

  • 20 jaar service en garantie
  • Inclusief montage
  • Mogelijkheden tot maandelijks betalen
  • Geen aanbetaling – geen financieel risico
  • Kostenbesparend

Ja, ik wil graag kunststof kozijn en advies over financieren!

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen via een hypotheek? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico