Kunststof kozijnen houtlook prijzen

Wanneer u opzoek bent naar kunststof kozijnen met houtlook bent u bij Benitech aan het juiste adres.

De kunststof kozijnen met houtlook zijn momenteel erg in trek. Door middel van het houtnerffolie krijgt u de uitstraling van de houten kozijnen maar profiteert u van de voordelen van kunststof kozijnen.

De prijzen

De kunststof kozijnen met houtlook prijzen zullen hoger uitvallen in vergelijking met standaard kunststof kozijnen. Dit is vanwege het extra houtnerffolie wat over uw kozijn wordt gezet. Om hier op voorhand een indicatie over te geven is zeer lastig. Daarom sturen wij u vanuit Benitech altijd een adviseur om op locatie al uw wensen en behoeften te inventariseren. Zo kan er een goed advies op maat worden geboden.

De voordelen van kunststof

Wij merken dat de vraag naar kunststof met houtlook ontzettend stijgt. Dit komt voornamelijk omdat kunststof veel voordelen te bieden heeft. Benitech zet ze graag allemaal voor u op een rijtje:

 • Levensduur tot wel 70 jaar. De gemiddelde levensduur van kunststof kozijnen ligt tussen de 50 tot 70 jaar.
 • Ook zijn kunststof kozijnen zeer onderhoudsvrij. Het onderhoud volstaat al wanneer er een gemakkelijke schoonmaakbeurt plaats vindt twee keer per jaar.
 • Goedkoop in aanschaf, omdat kunststof van zichzelf goedkoop materiaal is, zijn de prijzen van kunststof kozijnen daarom ook laag.
 • Veilig (Inbraak werend) Onze kunststof kozijnen zijn zeer inbraak werend en beschikken over het SKG en het PKWV-keurmerk. Lees hier meer over de kunststof kozijnen keurmerken!
 • Duurzaam en milieuvriendelijk omdat kunststof kozijnen weinig onderhoud nodig hebben zijn deze zeer duurzaam. Hierbij komen in tegenstelling tot het schilderen van hout geen schadelijke stoffen vrij. Ook hoeven hiervoor geen bomen worden gekapt en het kunststof valt makkelijk te hergebruiken.

Waarom kiezen voor Benitech?

Bij Benitech komt er altijd een van onze adviseurs bij u thuis langs om alle opties en mogelijkheden met u door te lichten. Aan de hand van deze informatie ontvangt u een gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Onze eigen vakmensen zijn VGA-gecertificeerd en daarom geven wij u gerust 20 jaar garantie op onze montage en producten. Hiernaast is bij ons het betalen in termijnen mogelijk. Hiervoor verwijs ik u graag door naar het Benitech betaalplan.

Alle voordelen op een rij!

 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
 • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
 • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
 • 20 jaar service, garantie en nazorg
 • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
 • Bij ons betaalt u pas na montage

Kunststof kozijnen houtlook prijzen bij Benitech

Ontdek onze kunststof kozijnen houtlook prijzen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico