Kunststof kozijnen in termijnen betalen

Benitech biedt u de oplossing om kunststof kozijnen in termijnen te kunnen betalen. U kunt via het Benitech Betaalplan uw kunststof kozijnen in termijnen betalen, dit kan al vanaf €49,- per maand!

In dit bedrag van €49,- per maand zit zowel de montage als afwerking inbegrepen. We informeren u graag verder over het Benitech Betaalplan!

Persoonlijk advies op maat

Naast dat Benitech de mogelijkheid biedt om kunststof kozijnen in termijnen te betalen, staat service bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat altijd een van onze adviseurs op afspraak bij u thuis langs komt om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Nadat alle mogelijke opties besproken zijn ontvangt u een scherpe aanbieding op maat. Lees hier meer over het stappenplan van Benitech Kozijnen.

Topmerken bij Benitech Kozijnen

Bij Benitech Kozijnen heeft u dus mogelijkheid om uw kunststof kozijnen in termijnen te betalen en wij werken uitsluitend met topmerken: de kunststof profielen van de kunststof kozijnen merken Veka en Schüco. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en jarenlange wooncomfort. De kunststof profielen worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt zodat deze geheel bij uw wooninrichting en smaak past. Benitech is officieel Nederlands dealer van de A-merken Veka kunststof kozijnen en Schüco kunststof kozijnen.

VCA-gecertificeerde monteurs

De montage en afwerking wordt bij Benitech Kozijnen uitsluitend gedaan door VCA-gecertificeerde monteurs. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteitsstandaard en gegarandeerd vakmanschap. Omdat wij vol vertrouwen zijn over onze kunststof kozijnen en de montage ervan geven wij op onze kunststof kozijnen 10 + 10 = 20 jaar garantie.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer informatie over kunststof kozijnen in termijnen betalen? Neem dan gerust contact met ons op middels het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen Benitech Kozijnen

  • 10 + 10 = 20 jaar garantie
  • Gehele woningrenovatie al vanaf €49,- per maand
  • Uitsluitend topmerken
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Eigen fabricage
  • VCA-gecertificeerde monteurs
  • Officiële Schüco en Veka dealer
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico