Kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen laten plaatsen doet u met zekerheid bij Benitech Kozijnen.

Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen bent u verzekerd van een goede montage waardoor u verzekerd bent van jarenlang zorgeloos woonplezier. Kunststof kozijnen zelf laten plaatsen lijkt op voorhand misschien een makkelijke opgave maar niet is wat het lijkt. Door de ervaring van onze VCA-gecertificeerde monteurs is dit een minder complexe opgave.

Kunststof kozijnen laten plaatsen al voor €49,- per maand

Uw kunststof kozijnen laten plaatsen voor €49,- per maand klinkt natuurlijk onwaarschijnlijk, maar niks is wat het lijkt. Via het Benitech betaalplan kunt u al eigenaar zijn van kunststof kozijnen voor een laag bedrag per maand. Het bovengenoemde bedrag is inclusief de montage en volledige afwerking. Voor meer informatie over het Benitech betaalplan kunt u hier verder lezen.

Op maat gemaakt

Alvorens u uw kunststof kozijnen laat plaatsen, worden de kozijnen in onze eigen fabriek op maat gemaakt. Een adviseur komt bij u thuis om de wensen te bespreken. Onze kunststof kozijnen zijn beschikbaar in vele kleuren en met een houtnerf effect als u dat wilt. Daarnaast bent u met onze kunststof kozijnen verzekerd van hang- en sluitwerk die voldoen aan de PKVW richtlijnen. PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit wil zeggen dat onze kunststof kozijnen zwaar beveiligd zijn tegen inbraak.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Neem gerust contact met ons op

Wilt u ook uw kunststof kozijnen laten plaatsen? Door ons contactformulier in te vullen zal een van onze collega’s zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Vervolgens zullen zij samen met u een vrijblijvende afspraak inplannen met een van onze adviseurs die samen met u de wensen en mogelijkheden bespreekt.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico