Kunststof kozijnen levensduur

Een belangrijk aspect bij het oriënteren op kunststof kozijnen is de levensduur ervan. Een veel voorkomende vraag bij Benitech is dan ook: ‘Hoe lang is de levensduur van jullie kunststof kozijnen?’

Als u op zoek bent naar nieuwe kozijnen zijn kunststof kozijnen hiervoor een goede oplossing als alternatief op houten kozijnen. Een van de redenen is dan ook dat kunststof kozijnen een langere levensduur hebben dan houten kozijnen.

Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?

Hoe lang kunststof kozijnen mee gaan is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het merk belangrijk van het kunststof kozijn. Ten tweede is de wijze van montage van de kunststof kozijnen van belang om de levensduur te bepalen. Wanneer er wordt voldaan aan de bovenstaande factoren wordt de levensduur van kunststof kozijnen door experts geschat op zeventig jaar. Buiten het feit dat kunststof kozijnen een lange levensduur hebben, zijn de kozijnen ook nog eens onderhoudsvriendelijk in vergelijking met houten kozijnen.

Waarom kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen?

Bij Benitech Kozijnen bieden wij u de totaaloplossing voor ramen, deuren en kozijnen. Wij verzorgen het gehele traject voor u, vanaf het eerste gesprek tot de montage en uiteindelijke oplevering. Daarnaast staat kwaliteit en zorgvuldigheid bij ons hoog in het vaandel. Door te werken met uitsluitend A-merken kunststof kozijnen en VCA-gecertificeerde monteurs garanderen wij voor uw nieuwe kunststof kozijnen een lange levensduur.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat Benitech Kozijnen u kan aanbieden? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij geven u alle informatie en kunnen een vrijblijvende afspraak met u inplannen met een van onze deskundige adviseurs.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico