Kunststof kozijnen online

Het bestellen van kunststof kozijnen online is mogelijk door middel van vele aanbieders op het internet. Benitech werkt echter zelf niet op deze manier.

De laatste tijd komen er steeds meer aanbieders online die kunststof kozijnen online aanbieden, inclusief de prijs hiervan. Hier kunt u door middel van een tool zelf uw kozijnen kiezen en online bestellen. Wij geloven echter in persoonlijk advies op maat. Het is lastig om op voorhand een indicatie van de prijs te geven. Daarom komen onze adviseurs graag langs voor een advies op maat. Het online bestellen van kozijnen kan mislopen aan de hand van onderstaande factoren.

Prijs

Aangezien Benitech werkt volgens de werkwijze van een totaaloplossing is het op voorhand geven van een prijsindicatie onmogelijk. De prijs van een renovatieklus kan zo uiteenlopen dat het onmogelijk is om hier een reële prijsschatting van te maken. Wanneer wij hier op voorhand een schatting over moeten maken kan de prijs misschien wel duurder uitvallen, als in de praktijk nodig. Dit willen wij graag voorkomen en daarom krijgt iedereen bij ons een aanbieding op maat.

Inmeten

Ook krijgen wij vaak berichten van mensen die online hun kozijnen hebben besteld maar deze zijn helaas niet de juiste afmeting. Zij hebben gebruik gemaakt van een online tool maar hier zijn de verkeerde afmetingen doorgegeven, helaas horen wij veel van deze verhalen. Het inmeten van kozijnen is een zeer nauwkeurige taak. Daarom komt er bij ons altijd een professional langs die het werk voor u doet. Zo worden door ons de kunststof kozijnen op maat gemaakt en zult u nooit de verkeerde kozijnen bestellen. Dit biedt u extra zekerheid. Bekijk hier het stappenplan van Benitech

Waarom kiezen voor Benitech?

Wanneer u kunststof kozijnen bij Benitech bestelt wordt u meegenomen in ons stappenplan. Er komt altijd een van onze adviseurs langs om te kijken naar uw mogelijkheden. Hier kunt u direct de juiste kleur kiezen. Zodat u bij de montage niet voor onvoorziene verassingen komt te staan. Doordat wij zelf de kozijnen inmeten loopt u niet het risico dat u de verkeerde kozijnen geleverd krijgt. Bij ons is een financiering mogelijk en u betaalt altijd pas na montage!

Alle voordelen op een rij!

Hiervan profiteert u wanneer u kunststof kozijnen bestelt bij Benitech!

  • Persoonlijke benadering, we komen bij u thuis
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd
  • Eigen productie
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • 20 jaar service en garantie
  • Mogelijkheid tot maandelijks betalen via het Benitech betaalplan
  • U betaalt pas na montage
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico