Kunststof kozijnen prijzen

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van kunststof kozijnen wilt u natuurlijk graag het kostenplaatje hiervan weten. Om op voorhand een indicatie over de prijs te geven is lastig

De totstandkoming van de prijs hangt namelijk af van een aantal factoren. Wanneer u liever niet alles in een keer betaalt, raden wij u het Benitech betaalplan aan. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen voor een laag bedrag per maand.

Prijsverschil met houten- en aluminium kozijnen

Het prijsverschil tussen alle materialen is voor veel mensen van groot belang. Dit aangezien het aankopen van kozijnen nu eenmaal een grote investering is. Wanneer u gaat voor kunststof kozijnen bent u gemiddeld 30% goedkoper uit. Dit komt voornamelijk omdat hout steeds schaarster wordt en aluminium nu eenmaal duur materiaal is. De kunststof kozijnen prijzen zijn in dit geval dus voordelig voor uw portemonnee.

Hiernaast is het onderhouden van kunststof kozijnen zeer goedkoop. Deze hoeven in tegenstelling tot houten kozijnen niet elke 2 tot 3 jaar geschilderd te worden. Het onderhouden van kunststof kozijnen volstaat al met een halfjaarlijkse schoonmaakbeurt. Het onderhouden is dus zeer gemakkelijk. Verder is het recyclen van kunststof zeer duurzaam. Het materiaal kan gemakkelijk worden hergebruikt voor nieuwe kunststof kozijnen.

Waarom kiezen voor Benitech?

Zoals eerder is gezegd is het aanschaffen van nieuwe kozijnen niet goedkoop en wilt u hier graag de juiste keuze in maken. Daarom komen de adviseurs van Benitech graag bij uw thuis. Op deze manier kunt u in alle rust een weloverwogen keus maken en krijgt u een advies op maat. Dit advies op maat is vrijblijvend en kosteloos. Aan de hand van dit advies krijgt u een goede indicatie wat de renovatie u zal kosten. Ook betaalt u pas na montage wat voor u een extra zekerheid is. Bekijk hier ons gehele stappenplan!

Alles wat u moet weten over kunststof kozijnen

  • Isoleren beter dan hout en aluminium
  • Hoeven niet elke 2 tot 3 jaar geschilderd te worden
  • Gemiddelde levensduur van 50 tot 70 jaar
  • Verkrijgbaar met houtlook
  • Zeer duurzaam
  • 20 jaar service & garantie
  • U betaalt pas na montage

Benieuwd naar onze kunststof kozijnen prijzen?

Neem contact op, plan een afspraak met onze adviseur en ontvang een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico