Kunststof kozijnen reiniger

Hoe moet u kunststof kozijnen onderhouden en/of reinigen? Bij Benitech bieden we zelf geen schoonmaakmiddelen of een kunststof kozijnen reiniger aan, maar wel willen wij u hierover graag informeren

Het schoonmaken van kunststof kozijnen

Ondanks dat kunststof kozijnen bekend staan om het onderhoudsvrije bestaan dienen zij periodiek onderhouden te worden. Dit onderhoud bestaat uit een simpele maar toch effectieve schoonmaakbeurt. Vooral de buitenkant van uw kunststof kozijnen is hier van groot belang. In de loop van de tijd door verschillende weersinvloeden kan er een bepaalde laag met aanslag ontstaan op uw kozijn. Dit dient elk halfjaar te worden verwijderd. De binnenkant dient ook schoon gehouden te worden, maar doorgaans is dit minder van belang. Enkel is het nodig om de binnenkant van de kozijnen schoon te maken in de keuken in verband met de aanslag van het koken.

Het schoonmaken is een simpele taak. Een schoonmaakbeurt van kunststof kozijnen volstaat al wanneer dit elk halfjaar gebeurt. Bij deze schoonmaakbeurt is het gebruik van een doek/spons met een huishoudmiddel voldoende. Het is belangrijk dat u gebruik maakt van een niet-schurend middel op waterbasis en geen reinigingsmiddel op basis van ammoniak of chloorhoudende producten. Dit laatste kan de werking van het kozijn negatief beïnvloeden. Er is geen gespecialiseerde kunststof kozijnen reiniger op de markt, maar gewoon water doet zijn werk al.

Hiernaast zijn kunststof kozijnen niet beïnvloedbaar door verschillende weersomstandigheden. Bij aluminium kozijnen is dit wel het geval. De aluminium kozijnen zijn niet aan te raden wanneer u dicht bij zee woont.

Alle voordelen van Benitech Kozijnen op een rij:

  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kunststof kozijnen van Benitech

Bij Benitech werken wij uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Bij ons ontvangt u altijd een gratis en vrijblijvend advies op maat. Mocht u vragen hebben over onze diensten en service, of verdere vragen over het onderhoud van kunststof kozijnen, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico