Kunststof kozijnen vervangen

Als u uw oude kunststof kozijnen wilt vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen is het verstandig om de kozijnen te laten vervangen door professionele monteurs en niet zelf aan de slag te gaan.

Vóórdat u kozijnen heeft gekocht bij Benitech Kozijnen zal er een gesprek worden ingepland met één van onze adviseurs. Zij bespreken de wensen met u en doen een visuele inspectie. Naar aanleiding van het gesprek zal er een offerte op maat worden gemaakt. Zodra u uw nieuwe kunststof kozijnen heeft gekocht, wordt de montage ingepland. Vóór de montage komt er nog een technisch inmeter om de wensen nogmaals te bespreken en de nieuwe kozijnen in te meten.

Kunststof kozijnen vervangen: het proces

Bij het kopen van kunststof kozijnen is de eerste stap van het stappenplan het nogmaals inmeten van de kozijnen, zodat de nieuwe kunststof kozijnen perfect zullen passen. Vervolgens worden de oude kunststof kozijnen vervangen door de nieuwe kunststof kozijnen. Vervolgens zullen de monteurs ook de eindafwerking van uw kozijnen verzorgen en worden de kozijnen van horren en slotjes voorzien. Daarna zullen de monteurs de veroorzaakte rommel netjes voor u opruimen. Als laatste wordt er samen met u de eindcontrole gedaan. Alles wordt door onze gespecialiseerde monteurs toegelicht en u kunt controleren of alles naar wens is geplaatst.

Kunststof kozijnen laten vervangen door Benitech

Als u uw kunststof kozijnen wilt laten vervangen, neem dan gerust contact met ons op. Onze collega’s geven u graag meer informatie over kunststof kozijnen van Benitech.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico