Kunststof kozijnen voordeur

Als u van plan bent om een kunststof kozijnen voordeur aan te schaffen bent u bij Benitech Kozijnen aan het juiste adres.

Met keuze uit meer dan 300 verschillende soorten kunststof kozijnen voordeuren is er altijd wel een te vinden die perfect past bij uw woning.

Kunststof kozijnen voordeuren van Benitech

Uw kunststof kozijnen voordeur kunt u geheel naar eigen wens vormgeven. Tijdens een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs worden alle mogelijkheden en wensen besproken. Samen met u zorgen we ervoor dat uw gewenste voordeur werkelijkheid wordt.

De kunststof kozijnen voordeuren van Benitech zijn zwaar inbraak werend en hebben een dikte tot wel 90 mm. In onze eigen fabriek worden de kunststof voordeuren verzwaard met een stalen frame en voorzien van hang- en sluitwerk die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hierdoor zijn uw kunststof kozijnen voordeuren inbraak werend en zeer moeilijk te kraken. Daarnaast zijn de kunststof voordeuren van Benitech zéér onderhoudsvriendelijk, halfjaarlijks schoonmaken met een vochtige doek zorgt voor jarenlang zorgeloos woonplezier.

Groene kunststof voordeur met aan de zijkant een raam en brievenbus

Voordeurenbrochure

Bekijk onze kunststof kozijnen voordeuren brochure voor ons aanbod.

Kunststof kozijnen voordeur al vanaf een klein bedrag per maand

Met het Benitech Betaalplan bent u al eigenaar van kunststof kozijnen voordeuren voor een klein bedrag per maand. Vanaf €49,- per maand kunt u al eigenaar zijn van kunststof kozijnen voordeuren inclusief montage en afwerking. Een van onze adviseurs adviseert u graag over de mogelijkheden op het gebied van maandelijks betalen tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Voordelen Benitech Kozijnen

  • Mogelijkheid tot maandelijks betalen
  • Groot assortiment kunststof kozijnen voordeuren
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++glas en bijpassende horren
  • Eigen productie in Nederland
  • Wij werken uitsluitend met A-merken
  • Vrijblijvende afspraak en offerte op maat

Neem gerust contact met ons op

Wilt u een voordeur in combinatie met kunststof kozijnen? Door ons contactformulier in te vullen zullen onze collega’s van het Klant Contact Center zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico