Op maat gemaakte kunststof kozijnen

Als uw woning toe is aan nieuwe kozijnen is er de mogelijkheid om te kiezen voor kunststof kozijnen. Bij Benitech worden al uw kozijnen op maat gemaakt.

Door de vele mogelijkheden hebben kunststof kozijnen allang niet meer de plasticachtige uitstraling en zijn ze zodoende nauwelijks nog te onderscheiden van houten kozijnen. Veel mensen kiezen dan ook voor op gemaakte kunststof kozijnen.

Op maat gemaakte kunststof kozijnen van Benitech

Op maat gemaakte kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen staan garant voor kwaliteit en jarenlang woonplezier. In onze eigen fabriek worden de kunststof profielen op maat gemaakt naar uw gewenste kunststof kozijn.

Door het ruime aanbod kozijnen en ramen zijn er bij Benitech Kozijnen veel verschillende mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf het soort kozijn, de kleur van het kozijn, de indeling en de stijl van het kozijn. Nadat alle wensen besproken zijn, worden uw bestelde kunststof kozijnen op maat gemaakt in onze eigen fabriek.

Adviesgesprek voor op maat gemaakte kunststof kozijnen

Nadat u contact heeft opgenomen met ons contactcenter zal er een vrijblijvende afspraak met u worden ingepland met een van onze deskundige adviseurs. Tijdens dit gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Op basis van het gesprek wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Als u akkoord gaat met de offerte komt er een technische inmeter bij u langs die nogmaals alles bespreekt zodat alles tot in perfectie wordt geregeld. Vervolgens worden de kunststof kozijnen op maat gemaakt in onze eigen fabriek.

Wilt u ook op maat gemaakte kunststof kozijnen van Benitech?

Meer weten over de mogelijkheden die Benitech u te bieden heeft? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een adviesgesprek. Maak deze week nog een afspraak en u kunt nog profiteren van onze speciale aanbieding!

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Ja, ik wil ook op maat gemaakte kunststof kozijnen!

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico