Prijs kunststof kozijnen

Wanneer uw woning toe is aan nieuwe kozijnen is de prijs een belangrijke afweging in uw keus. De prijs van kunststof kozijnen komt tot stand aan de hand van een aantal factoren.

Belangrijke factoren voor de totstandkoming van de prijs van kunststof kozijnen bestaan uit het formaat, de kleur, het profiel en de kwaliteit van het glas.

Prijzen kunststof kozijnen

De laatste tijd komen er veel aanbiedingen online waarbij u online zelf uw kozijnen kunt samenstellen, dit gebeurt via een zogenaamde kozijnentool. Echter werkt Benitech niet op die manier. Bij Benitech kunnen wij u voorzien van een advies op maat nadat een van onze adviseurs is langs geweest. Dit doen wij graag omdat het op deze manier gegarandeerd kan worden dat uw behoeftes geïnventariseerd kunnen worden. Door middel van een visuele inspectie kunnen wij de mogelijkheden goed in kaart brengen en zo met een gepast aanbod komen. Ook gaat online het inmeten van de kozijnen vaak fout. Dit aangezien het inmeten van kozijnen een nauwkeurige taak is. Dit wordt bij ons door een professional gedaan.

Kunststof kozijnen financieren

Bij Benitech is het mogelijk om voor een laag bedrag per maand nieuwe kunststof kozijnen aan te schaffen. Dit wordt mogelijk gemaakt middels het Benitech betaalplan. Hiermee kunt u al vanaf €49,- per maand genieten van nieuwe kunststof kozijnen.

Verschil van kunststof kozijnen met hout- en aluminium kozijnen.

Er zijn vele voordelen wanneer u kiest voor kunststof kozijnen. De prijs van kunststof kozijnen is in vergelijking met houten kozijnen gemiddeld 30% goedkoper. Ook is kunststof goedkoper dan aluminium. Dit komt omdat kunststof goedkoop en zeer duurzaam materiaal is. De duurzaamheid van kunststof ligt zeer hoog omdat het gemakkelijk te recyclen is. Het onderhouden van kunststof kozijnen is ook vele malen goedkoper in vergelijking met het onderhoud van houten kozijnen. Kunststof kozijnen dienen niet elke 2 tot 3 jaar geschilderd te worden, wat bij houten kozijnen wel het geval is. Hier volstaat het onderhoud al wanneer er een halfjaarlijkse schoonmaakbeurt plaatsvindt. Wanneer u gaat voor kunststof kozijnen kiest u voor materiaal wat een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding heeft. En kiest u voor een lange levensduur.

Waarom kiezen voor Benitech?

Wanneer u kiest voor Benitech kiest u voor een totaaloplossing voor uw woning.

  • Er komt altijd een adviseur bij u langs
  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Onze eigen vakmensen zijn VCA gecertificeerd
  • Eigen productie
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • 20 jaar service en garantie
  • Mogelijkheid tot maandelijks betalen middels het Benitech betaalplan
  • U betaalt pas na montage

Prijs kunststof kozijnen ontvangen?

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat in en ontdek de prijs van kunststof kozijnen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico