Prijslijst kunststof kozijnen

Wanneer u aan het oriënteren bent voor kunststof kozijnen, bent u vast nieuwsgierig naar de prijs. Het is algemeen bekend dat de verduurzaming van uw woning met kozijnen niet goedkoop is.
kozijnen op afbetaling

Benitech is de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Door middel van onze opgebouwde ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van een totaaloplossing. Echter is het op voorhand lastig om uw te voorzien van een prijslijst van kunststof kozijnen. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Hierover vertelt Benitech u graag meer!

De totaalprijs

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders online te vinden waarbij u gebruik kunt maken van een online tool waarbij de kunststof kozijnen prijzen online direct zichtbaar zijn. Hier kunt u zelf de kozijnen samenstellen en bestellen. Via deze werkwijze krijgen wij veel klachten te horen omdat de consument hierbij zelf aansprakelijk is voor het inmeten van de kozijnen. Benitech werkt niet op deze manier. Bij ons krijgt u altijd een gratis en vrijblijvende offerte. Deze wordt opgesteld wanneer een van onze adviseurs is langs geweest en alle opties zijn doorgenomen. Wanneer u een beslissing heeft genomen komt er vanuit ons een professionele inmeter langs om uw kozijnen in te meten. Hierbij loopt u geen enkel risico.

Betaalbaar, flexibel én gemakkelijk

Al vanaf 49 euro per maand.

Prijs van kunststof kozijnen

De prijs van kunststof kozijnen kan erg verschillen met de prijs van houten- en aluminium kozijnen. Hierbij spelen een aantal factoren een rol. Ten eerste de kosten van het materiaal. Kunststof is qua materiaal in de aanschaf ongeveer 30% goedkoper. Dit is dan ook terug te zien in de prijs. Omdat kunststof zeer onderhoudsvrij materiaal is, zult u veel op het onderhoud besparen in vergelijking met houten kozijnen. Ook is de levensduur van kunststof kozijnen aanzienlijk langer. Zo krijgt u langer waar voor uw geld. Bekijk hier alle voordelen van kunststof kozijnen!

Kunststof kozijnen financieren bij Benitech

Het aanschaffen van een gevelrenovatie is een grote investering. Hierdoor zijn veel mensen niet in staat om dit direct te betalen. Dit is echter wel mogelijk door middel van het Benitech betaalplan. Hiermee kunt u al vanaf €49,- per maand uw woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Lees hier meer over het financieren van uw kozijnen!

Waarom kiezen voor Benitech

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • 20 jaar service en garantie
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Eigen kunststof kozijn productie in Nederland
  • Mogelijkheid tot maandelijks betalen door middel van het Benitech betaalplan
  • U betaalt bij ons pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Aanbieding op maat aanvragen

Benieuwd naar de prijs van kunststof kozijnen? Bij Benitech bieden we geen standaard prijslijst, maar leveren we maatwerkoplossingen. Vul het onderstaande formulier in voor een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Wat vinden onze klanten van ons?

Klantreviews

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Ontdek hun reviews en laat u inspireren door echte verhalen!

Overzicht reviewscore Benitech Kozijnen en 2 reviews uit juli 2024
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico