Rubbers kunststof kozijnen vervangen

De voornaamste functie van de rubbers is het tegenhouden van tocht en water. Onder sommige omstandigheden kan het voorkomen dat er slijtage optreedt, dan zullen deze helaas moeten worden vervangen.

De rubbers komen in allerlei verschillende soorten en maten, afhankelijk van uw kozijn en het glas. Wij vervangen alleen rubbers van kunststof kozijnen die we zelf geplaatst hebben.

De rubbers van kunststof kozijnen

Bij kunststof kozijnen is het zo dat de rubbers gereinigd dienen te worden. Voornamelijk voor de buitenzijde is dit belangrijk. De rubbers aan de buitenzijde krijgt veel weersinvloeden te verduren en hierdoor ontstaat er een bepaalde aanslag op de buitenste laag van de rubbers. Wanneer deze niet worden gereinigd zal dit de rubbers en de werking daarvan aantasten.

Het vervangen van de rubbers van kunststof kozijnen. U zult er vast vaker over hebben gelezen maar wanneer zijn uw rubbers aan vervanging toe? U kunt het best uw rubbers vervangen wanneer het raamkozijn niet meer goed aansluit. Dit kunt u herkennen aan de twee onderstaande gevolgen.

  • Bij tocht (hoofdfunctie van de rubbers)
  • Bij toename van vocht

Zelf vervangen van de rubbers

Het eigenhandig vervangen van de rubbers is mogelijk maar raden wij u niet altijd aan. Mochten de rubbers van de kunststof kozijnen loslaten die gemonteerd zijn door Benitech, neem dan eerst contact met ons op. Dit onderdeel valt niet altijd onder onze service, maar wel kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Kunststof kozijnen laten plaatsen door Benitech

Wanneer u uw kozijnen wilt laten vervangen door kunststof kozijnen bent u bij Benitech aan het juiste adres. Bij Benitech werken wij uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco. Onze eigen vakmensen zijn VCA-gecertificeerd en beschikken over jarenlange ervaring. Door middel van bovenstaande aspecten kunnen wij u gerust 20 jaar service, nazorg en garantie bieden op onze producten. Benitech beschikt over een eigen productie en heeft daardoor alles in eigen hand. Ook is het betalen van uw woning renovatie in termijnen mogelijk. En tot slot betaalt u bij ons pas na montage zodat u geen onnodig financieel risico loopt.

Kunststof kozijnen aanbieding op maat

Wij komen graag bij u langs voor een aanbieding op maat voor kunststof kozijnen inclusief montage en volledige afwerking.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico