SKG keurmerk

Het SKG keurmerk draagt bij aan de veiligheid en inbraakwerendheid van uw woning. Alleen hang- en sluitwerk dat daadwerkelijk heeft bewezen inbraakwerend te zijn ontvangt het SKG keurmerk.

Als een product aan de eisen voldoet, kan deze een classificatie krijgen tussen de één en drie sterren. Het hang- en sluitwerk van Benitech Kozijnen krijgen twee sterren. Dit houdt in dat de producten zwaar inbraakwerend zijn.

Naast de classificatie gemeten in sterren is er ook een nieuwe manier van keuren ingevoerd. Producten die niet afsluitbaar zijn krijgen een vinkje of twee vinkjes.

De voordelen van SKG-gecertificeerde producten op een rijtje:

  • Twee sterren: zwaar inbraakwerend.
  • Gegarandeerd goede en betrouwbare sloten.
  • Een veilig gevoel in uw huis.

Het heeft niet veel nut om een SKG** gecertificeerd product te kopen en dit vervolgens op een verkeerde manier te laten monteren of het plaatsen in een rot kozijn. Wanneer u producten koopt bij Benitech bent u dus verzekerd van producten die zwaar inbraakwerend zijn. Dit in combinatie met de goede kwaliteit kunststof kozijnen betekent dat u een echt kwaliteitsproduct koopt.

Topkwaliteit kunststof kozijnen

Ontdek de kwaliteit van onze kunststof kozijnen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Na afloop ontvangt u een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico