Stelkozijn kunststof kozijnen

Een stelkozijn van kunststof is een raamwerk dat in de spouw of raamopening wordt gemonteerd. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een stelkozijn, wordt het kozijn koud in de spouw geplaatst.

Benitech is de gevelrenovatie specialist van Nederland. Met onze ruim 20 jaar ervaring bieden wij u een totaaloplossing voor uw woning. Wij werken uitsluitend met kunststof kozijnen van de A-merken Veka en Schüco en natuurlijk monteren wij op kunststof stelkozijnen. Kiest u voor Benitech dan kiest u voor 20 jaar service en garantie.

De voordelen van een kunststof stelkozijn

  • Langere levensduur
  • Een beter aanzicht na montage
  • Een verbeterde isolatiewaarde in verhouding tot montage op compriband.
  • Een verbeterde vormvastheid van het kozijn door een stevigere constructie waarin het kozijn geplaatst wordt.
  • Nette afwerking
  • Sluit beter aan de op de werking van een kunststof kozijn in de zomer en winter.

Waarom een stelkozijn van kunststof?

Waarom een kunststof stelkozijn? Dat is simpel! Een kunststof montage kozijn zet met temperatuur verschillen meer uit in vergelijking met de muur van uw woning. Door middel van het stelkozijn wordt dit opgevangen. Het stelkozijn sluit goed aan op uw kunststof kozijn vanwege de rubbers. Mocht het kunststof kozijn iets inkrimpen door de kou, dan blijft het naadloos op elkaar aangesloten vanwege de rubbers. Op deze manier komt de isolatiewaarde van een kunststof kozijn het best tot zijn recht.

Het alternatief

Het is ook mogelijk dat het kozijn zonder stelkozijn van kunststof in de muur wordt geplaatst. Dit kan in de aanschaf en montage kosten schelen. Bij de montage wordt uw kunststof kozijn vastgeschroefd in de raamopening. Dit wordt hierna afgewerkt met pur en een compriband, dit is na montage niet meer zichtbaar. Het kan ook voorkomen dat onder bepaalde omstandigheden een stelkozijn niet kan worden gemonteerd in uw woning. Voorbeelden hiervan zijn een houtskeletbouw, kapot tegelwerk om het kozijn heen of oude woningen waarbij het kozijn ingemetseld is. Hier kan door onze technische inmeter nog naar gekeken worden. Om zo tot de beste oplossing te komen.

Waarom kiezen voor Benitech?

Wij komen altijd bij u op locatie voor een gratis en vrijblijvende offerte. Hierdoor kunt een advies op maat van ons verwachten. Onze kunststof kozijnen zijn van de best mogelijke kwaliteit, onze vakmensen beschikken over veel ervaring en zijn VCA-gecertificeerd. Bij ons is het betalen van uw kunststof kozijnen in termijnen mogelijk. Ook betaalt u bij ons pas na montage, zo loopt u geen onnodige financiële risico’s.

Aanbieding voor kunststof kozijn met stelkozijn

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek voor een aanbieding op maat. Neem nu contact op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico