Voordeel kunststof kozijnen

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat het een duurzame investering voor de toekomst is. De aanschaf van kunststof kozijnen is namelijk de beste optie voor uw portemonnee.

Prijzen

De prijzen van kunststof kozijnen zijn voordelig in vergelijking met de prijzen van aluminium of hout. Dit komt voornamelijk omdat de grondstof kunststof relatief goedkoper is. In de aanschafprijs scheelt dit ongeveer 30%.

Onderhoud

Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsvrije kozijnen. In tegenstelling tot houten kozijnen die elke 2 tot 3 jaar geschilderd moeten worden. Bij kunststof kozijnen volstaat het al wanneer er elk halfjaar een schoonmaak plaatsvindt. Deze schoonmaak bestaat uit lauw water en doek om het af te drogen, zeer gemakkelijk dus. De onderhoudskosten van kunststof kozijnen zijn nihil.

Isolatie en veiligheid

De isolatie is voor veel mensen de grootste overweging om de kozijnen te vernieuwen. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het ontzettend goed isoleert. Het isoleert beter dan zowel hout als aluminium. Ook in de zomer heeft uw wooncomfort hier profijt van. In de zomer blijft het lekker koel binnen en ook dan heeft u minder last van de geluiden van buitenaf. De veiligheid van kunststof kozijnen is zeer hoog. De kunststof kozijnen zijn vanaf buiten van glad materiaal, zo kan een inbreker moeilijk zijn materiaal achter uw kozijn plaatsen. Hierdoor zijn kunststof kozijnen zeer inbraak werend. Verder zorgen de kunststof kozijnen voor een goede stabiliteit voor uw woning.

Duurzaamheid en levensduur

De duurzaamheid van kunststof kozijnen ligt zeer hoog. Dit is voornamelijk zo omdat het productieproces van kunststof kozijnen zeer duurzaam is. Ook is het recyclen van kunststof gemakkelijk en kan het vaak hergebruikt worden. In tegenstelling tot aluminium waarbij het recyclen zeer kostbaar is.

Waarom kiezen voor Benitech?

Bij Benitech Kozijnen krijgt u 20 jaar lang garantie op het kozijn en de constructie. Dit kan dankzij onze uitstekende materialen en de zorgvuldige montage. Wij zijn zo zeker van ons product dat wij er vierkant achter staan. Dat is voor u een extra zekerheid.

Alle voordelen op een rij!

  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Mogelijkheid tot maandelijkse betaling met het Benitech betaalplan
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen vakmensen
  • 20 jaar garantie & service
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • U betaalt pas na montage
  • Uitsluitend de beste A-merken van kunststof kozijnen

Geniet ook van de voordelen van kunststof kozijnen

We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe kozijnen. Laat via ons contactformulier uw contact gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico