Wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis?

De kosten voor kunststof kozijnen voor een heel huis zijn lastig te benoemen. Het type kunststof profiel, de hoeveelheid kozijnen en de afmetingen hebben onder andere invloed op de kosten.

Wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis bij Benitech

De kosten van kunststof kozijnen voor een heel huis zijn zoals gezegd afhankelijk van een groot aantal factoren. Om tot een juiste prijsindicatie te komen, worden er bij Benitech Kozijnen afspraken met de klant ingepland. Er komt dan een deskundig adviseur op het gebied van kunststof kozijnen langs die alle wensen met u bespreekt en een visuele inspectie doet. Op basis van het gesprek kan hij een vrijblijvende aanbieding op maat opstellen.

Kosten kunststof kozijnen voor een heel huis via het Benitech betaalplan

Bij Benitech Kozijnen is het mogelijk om voor een klein bedrag per maand eigenaar te zijn van kunststof kozijnen van merken als Veka en Schüco. Via het Benitech betaalplan bent u al trotse eigenaar van kunststof kozijnen voor maar €49,- per maand.

Meer dan 20 jaar ervaring

Met méér dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe het is om een heel huis te voorzien met kunststof kozijnen wat leidt tot zorgeloos woonplezier, maximale energiebesparing en veiligheid voor u en uw gezin. Hieronder zetten wij graag alle voordelen van Benitech op een rijtje.

  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd
  • Wij verzorgen het hele traject, u heeft alleen contact met ons
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Ontdek de kosten voor kunststof kozijnen voor een heel huis

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om de kosten te berekenen. Na een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat ontvangt u een aanbieding op maat. Neem vandaag nog contact op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico