Wax voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen staan erom bekend dat ze niet/nauwelijks onderhoud nodig hebben. Het is de meeste praktische oplossing, want het kost weinig tijd en geld. Dus is wax voor kunststof kozijnen nodig?

Onderhoud van kunststof kozijnen

Het onderhoud van kunststof kozijnen is zeer praktisch. Zo moet u denken aan dat u nooit de kunststof kozijnen zal hoeven schilderen. Ook het schoonhouden van kunststof kozijnen is zeer gemakkelijk. Dit komt voornamelijk omdat kunststof kozijnen zeer gladde kozijnen zijn. Bij het schoonmaken van kunststof kozijnen moet u er altijd aan denken dat u gebruik maakt van geen schuurmiddelen en andere agressieve producten en middelen. Een schoonmaakbeurt van kunststof kozijnen volstaat al wanneer dit wordt gedaan met enkel een huishoudelijk middel en een doek. Ook is het aan te raden om eerst uw kozijnen af te spoelen met water zodat het meeste vuil verdwijnt, dit voorkomt de kans op krassen.

Wax voor kunststof kozijnen

De wax voor kunststof kozijnen is verkrijgbaar bij een bouwmarkt of een specialist. Maar waarom wax aanschaffen als het schoonmaken ook al voldoende is met een huishoudelijk middel?

De voordelen van wax voor kunststof kozijnen is dat het een beschermlaag creëert op uw kozijn. Hierdoor kan vuil en andere aanslag zich minder goed hechten waardoor de kleur van uw kozijnen goed in stand blijft. Verder zult u op het internet ook lezen dat sommige partijen een auto wax of zelfs wasbenzine aanraden. Bij Benitech raden wij u dit liever af. Het product heeft dan op dat moment dezelfde werking, echter kan dit wel zorgen voor verkleuring van uw kozijnen op een later moment. Ook kunt u het best uw kozijnen reinigen op een bewolkte dag. In deze weersomstandigheden vraagt u het minst van uw kozijnen en zullen deze het best in stand blijven.

Waarom kiezen voor Benitech?

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Maandelijks betalen mogelijk middels het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Geniet ook van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en met een laagje wax kunt u de levensduur en uitstraling van de kozijnen ook nog eens aanzienlijk verbeteren. Ook geïnteresseerd in onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen? Vraag een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat aan!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico