Zwarte kunststof kozijnen

Zwarte kunststof kozijnen zijn de afgelopen twee jaar immens populair geworden. Het geeft uw huis een trendy, chique en industriële uitstraling.

De trend van zwarte kunststof kozijnen ervaren wij ook bij Benitech Kozijnen. De vraag naar zwarte kunststof kozijnen is de afgelopen twee jaar geëxplodeerd. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Benitech heeft een landelijke dekking en met méér dan 20 jaar ervaring hebben we inmiddels referentieprojecten door heel Nederland! Benitech kozijnen is specialist in het produceren en monteren van kunststof kozijnen.

Zijn er nadelen aan zwarte kozijnen?

Wij krijgen steeds vaker van klanten te horen dat er veel nadelen zitten verbonden aan zwarte kunststof kozijnen. Dit hebben ze dan te horen gekregen van andere leveranciers. Zo zouden zwarte kunststof kozijnen niet kleurvast zijn en door de warmte die het aantrekt het materiaal zou gaan uitzetten. Bij Benitech Kozijnen werken we uitsluitend met de beste merken kunststof profielen. In onze eigen fabriek versterken wij de kunststof kozijnen rondom met staal en versterken we de lasverbinding in de hoeken. Hierdoor kunt u jarenlang en zorgeloos genieten van uw nieuwe zwarte kunststof kozijnen.

Zwarte kunststof kozijnen van Benitech

Als u geïnteresseerd bent in zwarte kunststof kozijnen van Benitech dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen of het onderstaande formulier in te vullen. Een van onze collega’s zal tijdens het telefonische gesprek een afspraak inplannen bij u thuis met een van onze adviseurs. In dit adviesgesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Op basis van dit gesprek wordt er een offerte op maat gemaakt. Wanneer er een akkoord op de offerte wordt gegeven gaan wij met uw wensenpakket aan de slag om uw gewenste zwarte kunststof kozijnen te produceren en te monteren.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Geïnteresseerd in zwarte kunststof kozijnen?

Als u geïnteresseerd bent in zwarte kozijnen neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico