BENITECH kunststof kozijnen

BENITECH kunststof kozijnen is sinds jaar en dag de nummer 1 op het gebied van kunststof kozijnen. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we kwaliteit moeten leveren aan uw woning.

Vanuit onze vestiging in Enschede zenden wij onze adviseurs en VCA-gecertificeerde monteurs naar alle uithoeken van Nederland om uw woning optimaal te kunnen renoveren met kunststof kozijnen, ramen en deuren. Van kunststof kozijnen in Rotterdam tot kunststof kozijnen in Almelo; wij regelen het. Kortom: bij BENITECH kunststof kozijnen bent u aan het juiste adres voor woningrenovaties en jarenlang woonplezier.

Duurzame producten

Alle producten bij BENITECH kunststof kozijnen zijn geheel recyclebaar en hierdoor dragen u én wij een steentje bij aan een duurzame toekomst. Onze producten belasten het milieu niet, onze producten gaan méér dan 70 jaar mee en onze producten hebben nauwelijks onderhoud nodig waardoor schoonmaakmiddelen eigenlijk niet nodig zijn. Ook dit is niet belastend voor het milieu. Ook zijn de kunststof kozijnen zó isolerend dat de stookkosten dalen in uw woning. Bij een gemiddelde woning zal dit verschil oplopen tot 30%.

Maandelijks betalen mogelijk

Bij BENITECH kunststof kozijnen willen we graag u als klant helpen. Doormiddel van het BENITECH Betaalplan kunt u al vanaf €49,- uw volledige woning renoveren. Een van onze adviseurs adviseert u graag over de mogelijkheden en degelijke partijen die u meer kunnen toelichten over het maandelijks betalen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw woning? Neem dan contact met ons op en een van onze collega’s helpt u graag verder.

Voordelen BENITECH Kozijnen:

  • 10 + 10 = 20 jaar garantie
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Financiering mogelijk door middel van het BENITECH betaalplan
  • Méér dan 20 jaar ervaring
  • Uitsluitend VCA-gecertificeerde monteurs
  • Uitsluitend A-merken
  • Bij ons betaalt u pas na montage

BENITECH kunststof kozijnen voor uw woning

Ontdek de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Neem vandaag nog contact op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico