Kunststof kozijnen inclusief plaatsen

Benitech produceert en monteert uw nieuwe kunststof kozijnen waarbij de kozijnen volledig worden afgewerkt, zowel van binnen als buiten.
Kunststof kozijnen inclusief plaatsen - Benitech monteurs plaatsen kunststof kozijn

Benitech levert en monteert kunststof kozijnen van de A-merken Schüco en Veka in heel Nederland. De kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat alles volledig aan uw wensen voldoet. De kunststof kozijnen van Benitech zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, veilig, goed geïsoleerd en hebben een lange levensduur.

Plaatsing door Benitech Kozijnen

Indien u kunststof kozijnen afneemt bij Benitech, worden deze door onze eigen monteurs geplaatst. Het plaatsen is geen eenvoudige klus en u wilt natuurlijk wel dat dit goed gebeurt. Het is daarom verstandig om de plaatsing aan professionele montagemedewerkers over te laten. Zo weet u zeker dat alles op een goede manier verloopt en dat u optimaal kunt genieten van de voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben. Ook voorkomt dit fouten in de montage die kunnen leiden tot problemen met bijvoorbeeld tocht of beschadigingen.

De VCA-gecertificeerde monteurs van Benitech komen bij u langs voor de montage. Doordat Benitech zelf voor de montage zorgt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit, vakmanschap en kunnen wij u 20 jaar garantie bieden. De montage is geheel conform de KOMO-, VKG en SKG richtlijnen. De kunststof kozijnen worden geplaatst met behulp van stelkozijnen (als de situatie dat toelaat)* en worden volledig afgewerkt. U krijgt vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en eventueel roosters. Pas nadat alles bij u is geïnstalleerd, ontvangt u een factuur. U betaalt dus pas na de montage! Hierdoor heeft u zekerheid dat u alleen betaalt voor datgene wat u ook daadwerkelijk heeft gekregen en loopt u geen risico.

Bij Benitech regelen we dus alles voor u, van adviesgesprek en productie tot montage en service. Doordat u zaken doet met slechts één partij kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen en weet u waar u terecht kunt met vragen voor- én achteraf.

Kunststof kozijnen inclusief montage prijzen

Benitech Kozijnen plaatsen kunststof kozijn met kraan - Kunststof kozijnen inclusief plaatsen

De prijzen van uw nieuwe kunststof kozijnen zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Zo bepalen bijvoorbeeld de afmetingen, het model, de soorten ramen, het aantal kozijnen en de montagewijze de prijs van uw woningrenovatie. Het is dus moeilijk om prijzen voor het vervangen van kunststof kozijnen online te geven.

Daarnaast zijn de prijzen natuurlijk afhankelijk van de aanbieder waar u voor kiest. Hier zult u veel prijsverschillen tegenkomen welke grotendeels te verklaren zijn door verschillen in montage en kwaliteit. Het is daarom van belang dat u niet alleen naar de prijs kijkt, maar ook naar de kwaliteit.

Kunststof kozijnen betaalt u pas na montage!

Bij Benitech doet u geen aanbetaling en betaalt u dus pas na montage! Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om in termijnen te betalen via het Benitech Betaalplan. Ook kunt u betalen via een hypotheek en natuurlijk is contante betaling ook mogelijk.

Onze adviseur zorgt voor een aanbieding op maat

Zoals gezegd is het moeilijk om online een aanbieding uit te brengen voor kunststof kozijnen inclusief montage. Wij werken daarom met adviseurs die bij u thuis langskomen voor een adviesgesprek op maat en een visuele inspectie. Zij bespreken samen met u al uw wensen en de mogelijkheden. Daarnaast bekijken ze ook de huidige kozijnen, ramen en deuren en nemen ze de maten op. Op deze manier kan de adviseur met een aanbieding op maat komen.

Aanbieding op maat

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de kosten voor uw situatie te berekenen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over

* Op onze stelkozijnen pagina leest u meer over montage op kunststof stelkozijnen en over de uitzonderingsgevallen wanneer montage op kunststof stelkozijnen niet mogelijk is.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico