Benitech's kroonjuweel: De Veka softline 82NL

De Veka softline 82 serie is een vernieuwd profiel en erg innovatief. Het is dan ook niet voor niets het kroonjuweel van Benitech. Natuurlijk profiteert u hier ook van onze Koninklijke kozijn korting.
Kunststof kozijn profiel Veka Softline 82NL op kussen in paleis in stijl Koningsdag

Misschien vraagt u zich af wat er nu zo bijzonder is aan dit kozijn. Dit leggen we graag aan u uit. De Veka Softline heeft namelijk een uitstekende kwaliteit. Maar dat niet alleen. Het kozijn heeft namelijk ook nog een aantal aantrekkelijke voordelen. Deze lichten we hieronder toe:

  • Optimale thermische isolatie: De Veka Softline serie biedt een thermische U-waarde tot maximaal 0,70W/(m2K). Dit resulteert in een comfortabel huis en een energiebesparing tot wel 30%.
  • Uitstekende isolatie tegen geluid, wind en warmte:Naast thermische isolatie bieden onze Softline kozijnen ook een uitstekende isolatie tegen geluid, wind en warmte. Hierdoor kunt u genieten van een rustige en comfortabele leefomgeving.
  • Lange levensduur:De Veka Softline kozijnen gaan ontzettend lang mee. Het is daarom een slimme investering.
  • Milieuvriendelijkheid: De kozijnen dragen ook bij aan een duurzamere toekomst. Ze zijn namelijk 100% recyclebaar en milieubewust geproduceerd.

Geïnteresseerd in ons kroonjuweel?

Kies voor de Veka Softline 82NL serie en ontdek waarom het het kroonjuweel van Benitech is. Ervaar de perfecte combinatie van comfort, besparing en duurzaamheid. Neem contact met ons op en profiteer alleen deze week nog van onze koninklijke actie waarbij u €250,- korting ontvangt.

Klaar voor een koninklijke upgrade?

Vul ons contactformulier in en grijp uw Koninklijke kozijn korting. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico