5 redenen om nú kunststof kozijnen te nemen!

Een te vochtig, warm of koud huis wil natuurlijk niemand, weg met de tocht en de hoge energierekening. Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking.

Bij voorkeur plaatsen wij ook HR++ glas in de kunststof kozijnen. Hierdoor geniet u enkel nog van alle voordelen!

1. Geld besparen

In de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer houdt u deze buiten. Tijdens deze wintermaanden is het ongunstig als de warme lucht verdwijnt door de kieren van uw kozijnen of door het enkele of oude glas. Door kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas te plaatsen bespaart u direct op uw energierekening.

2. Wooncomfort verhogen

De kozijnen zorgen voor een gezond binnenklimaat, waarbij 24 uur per dag geventileerd kan worden via de ventilatieroosters. Daarnaast houdt u de behaaglijke warmte binnen, terwijl de koude winterlucht buiten blijft. Ook ondervindt u geen tocht meer, waardoor elke ruimte prettig is om te verblijven.

3. Op het moment is er subsidie beschikbaar

Bij het uitvoeren van een of meerdere energiebesparende maatregelen, ontvangt u als particulier woningeigenaar subsidie. De uitstekend isolerende kozijnen, die geplaatst worden op stelkozijnen én met HR++ glas zijn een goede energiebesparende maatregel.

4. Hogere woningwaarde en een betere energielabel

Een beter energielabel en een energiezuinige woning is het resultaat van het nemen van een isolatiemaatregel. Hierdoor wordt de waarde van uw woning verhoogd en is de verkooptijd veelal korter bij een woning met isolatiemaatregelen.

5. Beter voor het milieu

Een woning met isolatiemaatregelen en dus een betere energielabel verbruikt ook minder energie. Hierdoor is de woning beter voor het milieu dan een woning waarbij geen kunststof kozijnen zijn geplaatst. Isoleren helpt de uitstoot van CO2 te verminderen.

Hoe eerder u kiest voor kunststof kozijnen met HR++ glas, geplaatst op stelkozijnen, des te eerder u bespaart op uw energierekening, uw woningwaarde verhoogd en het wooncomfort verbeterd! Al deze voordelen gaan ook nog gepaard met de beschikbare subsidie.

Kies vandaag nog voor kunststof kozijnen!

Vul vandaag nog ons contactformulier in. Dan kunnen onze medewerkers samen met u een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico