91% Van de Nederlanders vindt woning inbraakveilig

91% van de ondervraagde mensen, die meededen aan het onderzoek van de stichting Nationale Inbraak PreventieWeken (NIPW), denkt dat hun woning ‘voldoende beveiligd is tegen inbraak’. Klopt dit?

Is daadwerkelijk 91% van alle woningen in Nederland inbraakveilig? Helaas is dit niet zo. Het blijkt dat 43% van alle woningen in Nederland niet voldoende beveiligd zijn tegen inbraak. Deze woningen hebben geen kwalitatieve achterdeursloten, waardoor de inbreker slechts een kleine 60 seconden nodig heeft om binnen te komen. Kunststof kozijnen zijn veel minder gevoelig voor inbraak dan houten kozijnen doordat de ramen naar binnen draaien.

60% Van de inbrekers verkiest de achterdeur in plaats van de voordeur. Het is dan ook van groot belang uw achterdeur goed te beveiligen tegen inbraak. Zelfs sloten die een aantal jaar terug zijn geplaatst kunnen niet op tegen de huidige, moderne inbraaktechnieken. Let hierbij goed of alle beslagdelen beschikken over het SKG keurmerk! Denk echter niet alleen aan de achterdeuren, ook voordeuren zijn geliefd bij inbrekers. Voordeuren die niet beschikken over HR++ glas of beveiligingsmaatregelen zijn ook binnen 60 seconden te openen.

Bij Benitech Kozijnen is het mogelijk uw eigen deur te ontwerpen en geheel naar eigen smaak in te richten. Denk bijvoorbeeld aan de indeling, kleur, glassoort en deurbeslag. Neem een kijkje in onze deurenbrochure voor een tipje van de sluier.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico