BENITECH Kozijnen is een erkend leerbedrijf!

We zijn blij en trots om te kunnen melden dat BENITECH Kozijnen door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend is als leerbedrijf.
Logo Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) - Benitech Kozijnen erkend leerbedrijf

We waren eerder al een erkend leerbedrijf voor enkele opleidingen in de sector economie en administratie, maar sinds 12 oktober 2022 zijn we ook erkend leerbedrijf voor de opleiding assistent bouwen, wonen en onderhoud.

Wij leiden vakmensen op

Vakmensen zijn ontzettend belangrijk en wij willen graag een steentje bijdragen aan de opleiding van deze vakmensen. Als erkend leerbedrijf hebben we hierin een belangrijke stap gezet. Op deze manier kunnen we onze kennis delen met studenten en hen een goede en kwalitatieve stageplek aanbieden waarbij ze veel praktijkervaring op kunnen doen.

Je bent van harte welkom als stagiair(e)!

Het is voor verschillende functies mogelijk om als stagiair(e) aan de slag te gaan bij Benitech Kozijnen. Op basis van de functie zul je als stagiair(e) meelopen met alle voorkomende werkzaamheden, erg leerzaam dus! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage bij BENITECH? Neem gerust contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico