Benitech klaar voor 2021 - ontdek onze service!

Ook in 2021 staan we weer voor u klaar om uw woning te renoveren met kunststof kozijnen zodat we uw wooncomfort en woonplezier kunnen verhogen.

Benitech Kozijnen is al meer dan 20 jaar de kunststof gevelrenovatiespecialist. Al jaren plaatsen wij dagelijks nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren bij onze klanten door heel Nederland.

Kunststof kozijnen van Benitech

Kwaliteit staat voorop bij Benitech Kozijnen en dat komt dan ook tot uiting in onder andere onze producten. Wij leveren en monteren enkel Schüco en Veka kozijnen. Deze merken staan in de kunststof kozijnen markt bekend als klasse A-merken. Kunststof kozijnen van Schüco en Veka hebben uitstekende isolatiewaardes, zijn duurzaam, onderhoudsarm, inbraakwerend en hebben een lange levensduur.

Wat kunt u van Benitech Kozijnen verwachten?

We verkopen en monteren niet alleen kunststof kozijnen, maar we monteren ook kunststof voor- en achterdeuren, kunststof openslaande deuren, kunststof schuifpuien en Keralit gevelbekleding. Daarnaast kunnen we ook uw dakkapel renoveren. Voor een volledige woningrenovatie kunt u dus ook bij ons terecht!

Bij Benitech Kozijnen kunt u genieten van vele voordelen:

  • Wij regelen alles voor u van A tot Z; u doet dus zaken met één partij
  • 20 jaar garantie
  • Maandelijkse betaling mogelijk
  • Géén aanbetaling

Wilt u meer weten over Benitech Kozijnen? Hier leest u meer over ons bedrijf.

Zien we u in 2021?

Bent u toe aan nieuwe kozijnen en overweegt u om voor kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen te kiezen? We horen graag van u! U kunt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

We helpen u graag!

We blijven ons voor u inzetten. Als u een afspraak wilt maken kunt u ons formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico