Benitech steunt sport - lees ons sponsornieuws!

Benitech Kozijnen is al jarenlang sponsor van diverse sporters, sportteams en sportclubs door heel Nederland. Ontdek het laatste nieuws!
Collage sporters en sportteams gesponsord door Benitech Kozijnen

Benitech Kozijnen is supporter van sport. We streven we er dan ook al jarenlang naar om de sportgemeenschap te versterken en ondersteunen door middel van sponsoring van individuele sporters, sportteams en sportclubs door heel Nederland.

We zijn blij om enkele nieuwtjes op het gebied van sponsoring te kunnen delen.

Voetbalvereniging Be Quick ’28 & Benitech Kozijnen

Voetbalvereniging Be Quick ’28 uit Zwolle kan blijven rekenen op de steun van Benitech Kozijnen. Recentelijk hebben we onze betrokkenheid zelfs verder versterkt. Naast de bestaande sponsorborden hebben we onlangs het JO 12-1 team voorzien van gloednieuwe trainingspakken en tassen.

Rory de Jong & Benitech Kozijnen

Karttalent Rory de Jong kan al enkele jaren rekenen op ondersteuning van Benitech Kozijnen in de vorm van sponsoring. Ook volgend seizoen zullen we hem opnieuw ondersteunen in zijn avonturen op het kartcircuit. We kijken uit naar zijn successen in het volgende seizoen!

Valentino Imbrogiano & Benitech Kozijnen

Het afgelopen seizoen hebben we met trots racetalent Valentino Imbrogiano gesponsord. Het seizoen 2023 is nu ten einde. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om deel uit te maken van zijn reis.

Hardloopster Renata & Benitech Kozijnen

We zijn ontzettend trots op de sportieve prestaties van onze collega’s en ook hierin bieden we graag ondersteuning in de vorm van sponsoring. Onze collega Renata heeft recent een geweldige prestatie neergezet door de halve marathon te lopen.

We zijn enthousiast over de toekomstige samenwerkingen en kijken uit naar de nieuwe prestaties van de sporters, sportteams en sportclubs die we sponsoren!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico