Benitech ook in 2022 sponsor van karter Rory de Jong

Benitech is supporter van sport! In 2021 beleefde karter Rory de Jong een aantal mooie sportieve hoogtepunten en daar mocht Benitech als sponsor onderdeel van zijn!
Collage prestaties karter Rory de Jong met sponsoruitingen Benitech Kozijnen

Na een stroef begin, kwam Rory in de 2e helft van het seizoen sterker terug dan ooit. Hij pakte zijn eerste polepositie en race overwinning met maar liefst 10 seconden voorsprong op de nummer 2. Hierdoor kon hij de leiding overnemen voor het kampioenschap. En deze eerste positie heeft hij weten te behouden! Uiteindelijk is Rory NXT GP Dutch open 2021 kampioen geworden in de 4-takt sprint senior klasse en heeft daarmee 15 andere rijders verslagen. Daarnaast is hij ook nog 4e geworden in de 390cc klasse op kartclub Eefde van de 12 deelnemers.

Na deze mooie resultaten heeft Rory besloten om in 2022 de stap te maken naar een hoger niveau en zal hij dit seizoen uitkomen in de Vrijeklasse masters. Met trots kunnen we melden dat we ook dit jaar sponsor zullen zijn en we kijken uit naar de samenwerking met Rory. We wensen hem veel succes dit seizoen en hopen dat hij weer vele mooie resultaten mag behalen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico