Benitech sponsort racetalent Valentino Imbrogiano

Enschedees racetalent Valentino Imbrogiano kende in 2021 een top seizoen, waardoor hij een contract mocht ondertekenen bij (Start Racing) Stichting Aankomend Racetalent.
Collage racetalent Valentino Imbrogiano met sponsoruitingen Benitech Kozijnen

Dit is niet onopgemerkt gebleven en daarom wil Benitech als sponsor Valentino in zijn ontwikkeling ondersteunen.

Benitech is supporter van sport

Het afgelopen jaar heeft het eerste race seizoen van Valentino Imbrogiano plaatsgevonden. Dit was direct een zeer bijzonder seizoen waarbij Valentino meerdere bekers heeft behaald en zelfs de tweede plek wist vast te stellen in de ProClass600 categorie.

Nu Valentino zit aangesloten bij Start Racing, krijgt hij ondersteuning van monteurs, data engineers en nog meer! Door zijn prestaties mag hij dit jaar uitkomen in de snelste klasse van Nederland, De SuperSport600. Hier heeft Valentino de mogelijkheid om Rookie van het seizoen te worden!

Wij als Benitech zijn blij dat wij mogen samenwerken met Valentino en wensen hem dan ook ontzettend veel succes aankomend raceseizoen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico