Benitech sponsort Stichting Hartekind

Benitech Kozijnen is een actieve supporter en sponsor van Stichting Hartekind, want ook een kind met een hartafwijking moet een normaal en gezond leven kunnen leiden.

Jaarlijks worden er ruim 1.500 kinderen met een hartafwijking geboren in Nederland. Op het moment zijn er meer dan 25.000 kinderen met een aangeboren hartafwijking.

Nog geen 50 jaar geleden werd maar een heel klein percentage van de kinderen met een aangeboren hartafwijking volwassen. Tegenwoordig wordt meer dan 90% van alle kinderen met een aangeboren hartafwijking volwassen.

Ondanks de geweldige vooruitgang in de zorg, van de afgelopen 50 jaar, moeten artsen zich nog steeds verder ontwikkelen. Artsen moeten complicaties, restafwijkingen, hartritmestoornissen, hartfalen, hersenschade en ontwikkelingsproblemen veel beter leren begrijpen, behandelen en voorkomen. Hiervoor is onderzoek nodig.

Midzomer begint Stichting Hartekind aan een uitdagende tour, rondom de Baltische Zee. De tour begint in Groningen en in 18 dagen wordt er 8500 kilometer afgelegd in 11 verschillende landen rond de Baltische Zee, zonder enige hulp van een Gps en snelwegen.

Benitech is trotse sponsor van deze autotour voor Stichting Hartekind.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico