Certificaat excellente klanttevredenheid 2021!

We kijken nog even terug op het jaar 2021, want we hebben van The Feedback Company een overzicht ontvangen van onze reviews in 2021.
Feedback Company certificaat Benitech kozijnen klanttevredenheid 2021

Met trots kunnen we melden dat we vorig jaar in totaal 209 reviews hebben mogen ontvangen en we werden gemiddeld met een 9,1 beoordeeld!

We zijn ook blij om te zien dat we wederom meer reviews hebben ontvangen dan het jaar ervoor. En ook de gemiddelde beoordeling in 2021 is hoger dan voorgaande jaren! De 209 reviews betreffen slechts een klein deel van onze klanten in 2021, maar steeds meer klanten weten onze recensiepagina op The Feedback Company te vinden en nemen de moeite om een recensie in te vullen. Daar zijn we erg dankbaar voor!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze recensies? U kunt ze vinden op de website van The Feedback Company.

Er staan alweer veel montages op de planning voor 2022 en we hopen dit jaar dan ook weer veel reviews te mogen ontvangen van tevreden klanten, want daar doen we het voor!

Wilt u ook kunststof kozijnen van Benitech?

Overweegt u ook om kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen aan te schaffen? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Ik wil een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

We helpen u graag! Als u ons contactformulier invult, kunnen onze medewerkers contact met u opnemen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico