Certificaat excellente klanttevredenheid 2022!

We zitten alweer even in 2023, maar we blikken nog even terug op het jaar 2022. Vandaag hebben we namelijk ons certificaat excellente klanttevredenheid 2022 ontvangen van The Feedback Company!
Feedback Company certificaat Benitech kozijnen klanttevredenheid 2022

We zijn beoordeeld met een gemiddelde van een 9 op basis van 99 reviews. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn!

Dit vraagt natuurlijk om een dankjewel aan onze klanten. Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om een review voor ons achter te laten, dit wordt gewaardeerd! Natuurlijk gaan we hard aan het werk om ook in 2023 zo’n mooi resultaat te behalen met veel tevreden klanten.

Wat vinden klanten van Benitech Kozijnen?

Bent u benieuwd geworden naar de reviews die onze klanten hebben geschreven via The Feedback Company? U kunt onze reviews bekijken via de website van The Feedback Company.

Bent u onze volgende tevreden klant?

We kunnen u ook blij maken met nieuwe kunststof kozijnen! Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Maak nu een afspraak en profiteer tijdelijk nog van onze speciale aanbieding!

Wilt u ook een tevreden klant worden?

Vul dan ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico