Certificaat excellente klanttevredenheid 2023!

Ondanks dat we alweer een tijdje in 2024 zitten, blikken we nog even terug op 2023. We hebben namelijk van The Feedback Company een overzicht ontvangen van onze reviews in 2023.
Feedback Company certificaat Benitech kozijnen klanttevredenheid 2023

We zijn blij om u te kunnen vertellen dat we in 2023 weer een mooi resultaat hebben gekregen via The Feedback Company. Dankzij onze klanten hebben we afgelopen jaar 137 reviews ontvangen en hebben we gemiddeld een 9.3 behaald. Hier zijn we bij Benitech erg blij mee.

Dit mooie resultaat hebben we te danken aan onze klanten! Bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Het mooie resultaat van afgelopen jaar inspireert ons om ook in 2024 weer veel goede resultaten te behalen en voor veel tevreden klanten te zorgen.

Benieuwd naar wat onze klanten vinden van Benitech Kozijnen?

U kunt de reviews die onze klanten hebben achtergelaten bekijken via The Feedback Company.

Bent u geïnteresseerd in kunststof kozijnen van Benitech?

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u persoonlijk te adviseren tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek op maat, gewoon bij u thuis.

Wordt u onze volgende tevreden klant?

Vul dan ons contactformulier in en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico