Een kleine selectie van onze referenties: april 2022

April was een drukke maand voor onze monteurs die wederom een volle agenda hadden.

Van Noord-Holland tot Noord-Brabant en van Overijssel tot Zuid-Holland: verspreid door Nederland hebben onze monteurs klanten blij gemaakt met hun nieuwe kunststof kozijnen, ramen en/of deuren.

Van een gevelrenovatie tot een volledige woningrenovatie en van een aantal kunststof kozijnen vervangen tot het plaatsen van kunststof openslaande deuren: de montageklussen waren zeer divers. Wilt u meer weten over een aantal van onze uitgevoerde woningrenovaties en wilt u foto’s zien? Lees dan verder! In deze blog vindt u een video met foto’s van een aantal renovaties van de maand april en u komt meer te weten over twee renovaties.

Wilt u liever meer foto’s zien van andere uitgevoerde renovaties? Ga dan naar onze referentiepagina.

Onze referenties in april 2022

In de video zetten we een aantal foto’s van onze uitgevoerde renovaties van de maand april voor u op een rij.

video thumbnail

Genieten van duurzame en onderhoudsarme kunststof kozijnen

De isolatie van de oude houten kozijnen van deze woning liet te wensen over, helemaal met de huidige hoge energierekeningen. Daarnaast droegen de kozijnen ook niet voldoende bij aan de duurzaamheid van de woning én de houten kozijnen hadden veel onderhoud nodig. Reden genoeg dus om de oude houten kozijnen te vervangen.

Bij het vervangen van de oude houten kozijnen is de keuze voor nieuwe kozijnen gevallen op Veka kunststof kozijnen. Dit zijn duurzame onderhoudsvrije kunststof kozijnen met een uitstekende isolatiewaarde. Een kozijn dat dus perfect aansluit op de wensen van deze bewoners.

Voor een optimale isolatie zijn de kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend isolerend geheel en hier kan dan ook subsidie voor aangevraagd worden. De kozijnen zijn aan zowel de binnen- als buitenzijde volledig in de kleur crèmewit (RAL 9001). Daarnaast zijn er vensterbanken en horren geplaatst, de ramen zijn voorzien van slotjes en bij een aantal kozijnen is een ventilatierooster geplaatst.

Voor een nog beter geïsoleerde woning hebben de bewoners ervoor gekozen om naast de kozijnen ook de voor- en achterdeur te vervangen door kunststof. De deuren zijn volledig naar eigen wens samengesteld en sluiten perfect aan bij de uitstraling van de woning en de stijl van de kozijnen.

Nooit meer kozijnen schilderen dankzij kunststof kozijnen

Hoe lekker zou het zijn om onderhoudsvrije kozijnen te hebben waar u geen omkijken naar heeft? Dat dachten de bewoners van deze woning in Heerhugowaard ook. De woning was voorzien van houten kozijnen en dit vergde veel onderhoud. Met name het schilderwerk was veel werk en kostte veel tijd. En dat niet alleen: het kost ook nog eens veel geld. Nu de kozijnen weer aan een schilderbeurt toe waren, hebben de bewoners besloten om de kozijnen te laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof kozijnen.

Er is gekozen voor Veka kunststof kozijnen met HR++ glas. De kozijnen zijn aan de buitenzijde voorzien van twee kleuren. Het kozijn zelf heeft de kleur crèmewit (RAL 9001) en de draaidelen in het kozijn zijn voorzien van de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met een houtnerf.

Benitech Kozijnen heeft de kozijnen niet alleen geleverd en geproduceerd, we verzorgen standaard ook de montage voor onze klanten. Hierbij zorgen we ervoor dat de kozijnen zowel binnen als buiten volledig worden afgewerkt. Voor de ramen die open kunnen hebben de monteurs horren geplaatst, er zijn vensterbanken geplaatst en er is veiligheidsbeslag gemonteerd dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Staan onze monteurs binnenkort bij u voor de deur?

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe en overweegt u kunststof kozijnen aan te schaffen maar zoekt u nog een goede en betrouwbare partij? We komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat en wie weet zijn onze monteurs binnenkort bij u bezig om de kozijnen te vervangen!

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico